ΖΩΔΙΑ

Ποιοι λίθοι «ευεργετούν» το ζώδιό σας

Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως οι πολύτιμοι και ημιπολύτιμοι λίθοι έχουν ευεργετικές ιδιότητες για τον άνθρωπο που τους φέρει. Ποια όμως είναι η πέτρα που δίνει τα περισσότερα «δώρα» σε κάθε ζώδιο;

ΚΡΙΟΣ: Ο μαχητικός και πάντα ετοιμοπόλεμος. Κριός έχει για πέτρες του τον Αιμοστάτη (λίθος βαθυπράσινος, με σκούρες κόκκινες ίνες στο εσωτερικό του και ιδανικός για κατάπαυση των ενδοοικογενειακών συγκρούσεων) αλλά και το Μάτι του Τίγρη που προσδίδει καλοτυχία και βοηθάει τον κάτοχό της στο να γίνουν τα σχέδιά του αποδεκτά πιο εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι γοητευτικοί Ταύροι έχουν για πέτρες τους την Λαπίς Λαζουλί και την  Ιασπίς που έχει χρώμα πράσινο και δίνει την ικανότητα σε αυτόν που την φορά να έχει πιο διαυγή αντίληψη ενώ τον κάνει να διαισθάνεται ποια άτομα τον εξαπατούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι επικοινωνιακοί και χαρισματικοί Δίδυμοι έχουν για πέτρες τους την Ακου Μαρίνα που προσφέρει την επίτευξη των προσδοκιών, αλλά και βοήθεια στην ταξινόμηση της σκέψης. Επίσης, η Πέρλα που έχει ένα ροζ απαλό χρώμα και προσδίδει γενναιότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι Καρκίνοι έχουν ως πέτρα τους το Σμαράγδι το οποίο με το πράσινο χρώμα του βοήθα στην καλή συμπορευση ενός ζευγαριού και βγάζει στην επιφάνεια τις απιστίες αλλά και το Ραβδωτό Αχάτη ο οποίος βοηθά πολύ στην κοινωνική αποδοχή.

ΛΕΩΝ: Οι δυναμικοί Λέοντες έχουν για πέτρα τους τον Κόκκινο Χαλαζία, που δημιουργεί έντονο μαγνητισμό και υπομονή. Επίσης, το Κεχριμπάρι που είναι η ιδανική πέτρα για επαγγελματικούς στόχους και το Διαμάντι  που έχει ερωτικές ιδιότητες και φέρνει την ευτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι υπέρ-οργανωτικοί Παρθένοι έχουν ως πέτρα το Ζαφείρι το οποίο διεγείρει την εγκεφαλική δραστηριότητα ενώ αποκαλύπτει πάντα το ψέμα και τον Κορνεάλλιο που προστατεύει από φθόνους και κακοτυχίες και τους βοηθάει να διατηρούν την ψυχραιμία τους.

ΖΥΓΟΣ: Πέτρα τους είναι το Σμαράγδι που τους προσδίδει ικανότητα της προβλεπτικότητας, ενώ αυξάνει πολύ και τη διαίσθηση τους. Επίσης ο Χρυσολίτης που φέρνει τύχη αλλά φτιάχνει και τη διάθεσή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για τους ερωτικούς Σκορπιούς το Τοπάζι ενισχύει την ψυχική δύναμη και κατευνάζει, τα πάθη των Σκορπιών. Επίσης, πέτρα τους είναι ο Γρανάτης που διώχνει την δυσπιστία και την αμφιβολία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι Τοξότες έχουν ως πέτρα τους το Τυρκουάζ και την Οπαλίνα που τους προστατεύουν στα ρίσκα που παίρνουν. Τέλος σε όσους Τοξότες ανακατεύονται με δίκες, κεφάλαια κ.λπ., το Τοπάζι είναι ιδανικό, γιατί φέρνει διαύγεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι Αιγόκεροι έχουν ως πέτρα τον Λαμπραντορίτη, ο οποίος βοηθάει σε θέματα αϋπνίας και γενικότερα φέρνει ηρεμία. Επίσης, το Μάτι του Τίγρη που φέρνει τύχη στις επαγγελματικές διεκδικήσεις, και τον Όνυχα που διώχνει την υστεροβουλία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Και για τους Υδροχόους η Ακουα Μαρίνα φαντάζει μοναδική, αφού τους προσφέρει την ικανότητα να μεταδίδουν τα μηνύματα. Επίσης, ο Σκαρδόνιος που τους βοηθάει να ξεπεράσουν τις φοβίες τους.

ΙΧΘΥΕΣ: Η πέτρα που τους αρμόζει είναι ο Αμέθυστος ο οποίος τους βοηθάει να κατευνάζουν τη ροπή τους στις καταχρήσεις. Ακόμα, η Μαύρη Οπαλίνα που φέρνει αξιοσημείωτη ψυχραιμία σε δύσκολες καταστάσεις, καθώς και το Μαργαριτάρι που συμβάλλει στην οικογενειακή γαλήνη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!