GOSSIP

Έγινε και αυτό: Η Kim Kardashian λέει πως δεν θα ξαναβγάλει selfie

Είναι η celebrity που, κατά πολλούς, ευθύνεται για την παγκόσμια φρενίτιδα με τις selfies και αυτή που έβγαλε μέχρι και βιβλίο για το πως να αυτοφωτογραφίζεσαι με το κινητό σου. Και όμως τώρα η Kim δηλώνει πως τις βαρέθηκε και δεν θα βγάλει άλλες.

Η 37χρονη Kim Kardashian σε νέα της συνέντευξη στο δίκτυο KTLA του Λος Άντζελες, λέει πως πλέον έχει βαρεθεί τις selfies και θέλει να προχωρήσει στη ζωή της.


Η Kim Kardashian δήλωσε πως δεν την ενοχλούν οι φωτογραφίες γενικά, αλλά δεν θέλει πια να τραβάει selfies . Μάλιστα είπε πως στην πραγματικότητα ποτέ δεν της άρεσαν και τόσο πολύ οι selfies (;) και πως δεν μπορεί να κάθεσαι διαρκώς και να τραβάς selfies και η ίδια θέλει πια να ζει σε... πραγματικό χρόνο τη ζωή της.


Θυμίζουμε πως το 2005 η Kim έβγαλε (ένα best seller) βιβλίο με τον τίτλο Selfish και θέμα τις selfies, οπότε πολλοί είναι δύσπιστοι πως η Kim το εννοεί και όντως θα τηρήσει αυτό που λέει (πως δεν θα ξαναβγάλει selfie), ενώ κάποιοι υποψιάζονται πως ίσως ετοιμάζει και νέο βιβλίο με selfies και κάνει αυτές τις δηλώσεις για να προκαλέσει ντόρο.


Άλλοι πάλι αστειεύονται και λένε πως το γεγονός πως η Kim σταματά τις selfies είναι σημάδι πως έρχεται η συντέλεια του κόσμου! 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!