THE ANALYZER

Η Ροδάνθη πέταξε πολλά καρφιά για τους συμπαίκτες της [βίντεο]

H Ροδάνθη Καπαρρού ήταν μια από τις παίκτριες του φετινού Survivor που συζητήθηκαν πολύ, αφού παρά τις μέτριες αγωνιστικές επιδόσεις της και το γεγονός πως ήταν υποψήφια για αποχώρηση συχνά, κατάφερε να παραμείνει για μήνες στο παιχνίδι.

Την περασμένη εβδομάδα η νεαρότερη παίκτρια του φετινού Survivor αποχώρησε και τώρα πήγε στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και μίλησε στη Ντορέττα Παπαδημητρίου για όλα.


Έτσι αφού αρχικά εξήγησε το λόγο που πήρε την απόφαση να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης (θαύμαζε τους ναυαγούς και ήθελε από πέρυσι να δηλώσει συμμετοχή αλλά δεν πρόλαβε) στην πορεία την ακούσαμε να λέει μεταξύ άλλων, πως γελούσε όταν άκουγε τους συμπαίκτες της (τους Μαχητές) να λένε πως είναι "οικογένεια" και πως δεν έκανε κανένα φίλο μέσα στο παιχνίδι.


Επίσης πέταξε τα καρφιά της για τη Μελίνα (την πρώην συμπαίκτρια της στην ομάδα των Μαχητών) λέγοντας πως από την αρχή ήταν επιθετική μαζί της.
 

 

Ενώ εξήγησε πως κοιμόταν πολλές ώρες γιατί βαριόταν και άφησε να εννοηθεί πως κάποιες από τις συμπαίκτριες της προσποιούνταν μπροστά στις κάμερες και είπε χαρακτηριστικά: "Δεν γίνεται μόλις θα έρχεται η κάμερα να βρίσκουμε όλοι όρεξη να κάνουμε δουλειές. Ερχόταν η μια σκούπιζε, μετά ερχόταν η άλλη σκούπιζε… Δηλαδή σε ένα σημείο είχαμε λιώσει το ξύλο"

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!