ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 23 Ιουνίου 2018

Η Σελήνη έχει περάσει το Σκορπιό και θα σε κάνει περισσότερο καχύποπτο/η με όλους και με όλα για αυτό και θα επιλέξεις να κρατήσεις αποστάσεις από οποιονδήποτε έχεις έστω και την παραμικρή υπόνοια. 

ΚΡΙΟΣ

 

Σήμερα θα έχεις την τάση να αναπολήσεις  ανθρώπους και καταστάσεις του παρελθόντος καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού θα σου δημιουργήσει μία συναισθηματική αναστάτωση. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα και τον Άρη από τον Υδροχόο θα φέρει στο προσκήνιο με έντονο τρόπο καταστάσεις του παρελθόντος. Ο τρόπος που θα τις αντιμετωπίσεις μπορεί να σε ζημιώσει και αυτό θα πρέπει να το σκεφτείς καλά πριν κάνεις οτιδήποτε. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε σε οικονομικά ζητήματα καθώς είναι πολύ πιθανό η διαχείριση σου να μη φέρει τα αποτελέσματα που περιμένεις.

 

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου θα συγκρουστούν και ο πιο αδύναμος  κρίκος θα είναι ο/η σύντροφός σου καθώς εκείνος θα πληρώσει τα σπασμένα. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν θα σε βοηθήσει να κάνεις καλή εντύπωση εκεί που θέλεις.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και είναι μία καλή ευκαιρία για να έρθεις κοντά και να ακούσεις τις επιθυμίες και τις ανάγκες των αγαπημένων σου ανθρώπων όπως είναι οι στενοί σου συνεργάτες και ο/η σύντροφός σου. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα και τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως αυτό δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Είναι πιθανό να νιώσεις πως οι άλλοι προσπαθούν να σε πιέσουν να κάνεις κάτι ή πως οι επιθυμίες σας και οι ανάγκες σας δεν ταυτίζονται σε καμία περίπτωση. Προτίμησε να κρατήσεις μία διακριτική στάση και συμπεριφορά  απέναντι στους αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς η ημέρα δεν ευνοεί κάτι άλλο.

 

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς η ημέρα δεν θα είναι ευνοϊκή για τα αισθηματικά σου ζητήματα και αν έχεις βρει τον/τη σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να προκύψουν εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η τα αισθηματικά σου σχέδια θα χρειαστεί να μείνουν για μία ημέρα στον πάγο…

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Σήμερα θα είναι μία έντονη ημέρα όσον αφορά εργασιακά ζητήματα καθώς μπορεί να προκύψουν έκτακτες υποχρεώσεις σχετικές με αυτά που θα σε αποσυντονίσουν για λίγο. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα και τον Άρη από τον Υδροχόο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να συγκρουστείς για αυτά που θέλεις, χωρίς να λογαριάσεις εργασιακές σχέσεις αλλά και την ιεραρχία στη δουλειά σου. Προσπάθησε να μην είσαι απόλυτος/η και «εχθρικός/η» σήμερα -καθώς η συμπεριφορά σου μπορεί να  μεταφραστεί σαν κάτι τέτοιο- και άφησε σημαντικά ζητήματα για άλλη μέρα που θα είναι προσοδοφόρα.

 

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η για να μην μεταφέρεις τις εντάσεις που μπορεί να υπάρχουν στη δουλειά σου στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα χρειαστεί υπομονή και αλήθεια είναι πως εσύ δεν θα τη διαθέτεις αυτή την ημέρα!

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Η Σελήνη που έχει περάσει στο Σκορπιό θα σε βοηθήσει να εστιάσεις σε οτιδήποτε σε χαροποιεί και να βρεις την καλή σου διάθεση, αν ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ανεβάζουν ψυχολογικά. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα και τον Άρη από τον Υδροχόο  υποδηλώνει πως μπορεί να υπάρξουν κάποια έξοδα τα οποία δεν έχεις κατά νου και θα σου χαλάσουν λίγο τη διάθεση. Προσπάθησε να βρεις μία ενασχόληση η οποία δεν απαιτεί μεγάλο οικονομικό τίμημα διαφορετικά σήμερα είναι πάρα πολύ πιθανό να παρασυρθείς και να κάνεις έξοδα που δεν έχεις υπολογίσει!

 

Σήμερα οι επιθυμίες σου δεν θα  ταυτιστούν με τις ανάγκες του/ης συντρόφου σου και είναι πιθανόν να δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η καλό θα ήταν να μην πεις μεγάλα λόγια τα οποία δεν θα μπορείς να υποστηρίξεις.

 

ΛΕΩΝ

 

Σήμερα θα προτιμήσεις να περάσεις χρόνο με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου μιας και η Σελήνη που πέρασε στο Σκορπιό θα τονίσει τους οικογενειακούς δεσμούς. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η γιατί το όμορφο κλίμα στο σπίτι μπορεί να «ανατραπεί»  αν αφήσεις να εισχωρήσουν σε αυτό ζητήματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου. Το ταυ τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου και τον Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο θα δυσκολέψει τις διαπροσωπικές σχέσεις καθώς θα νιώσεις πως δεν μπορούν να καλύψουν αυτά που ζητάς. Από τη μεριά σου οι υπερβολές δεν θα λείψουν για αυτό καλό θα ήταν να κρατήσεις  ήπιους τόνους για να μη δημιουργηθούν εντάσεις με δικούς σου ανθρώπους.

 

Σήμερα θα πρέπει να προσπαθήσεις αρκετά για να μην τα βάλεις με τον/τη σύντροφό σου για θέματα που προέρχονται από άλλους καθώς θα τον/ην αδικήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα μπορεί να φέρει ανατροπές σε αισθηματικά ζητήματα για αυτό πάρε το ασφαλές μονοπάτι και μη ρισκάρεις.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Σήμερα θα προτιμήσεις να συζητήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί με τους ανθρώπους που θα βρεθούν γύρω σου καθώς με τη Σελήνη στο Σκορπιό θα είναι δύσκολο να το κρατήσεις για εσένα. Η εξωστρέφεια σου θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό σου και μάλιστα μπορεί να εκπλήξει πολλούς καθώς σε κάποια σημεία θα γίνει υπερβάλλουσα! Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα και τον Άρη από τον Υδροχόο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να υπερασπιστείς με πάθος τις απόψεις σου ακόμα και αν χρειαστεί να συγκρουστείς με δικούς σου ανθρώπους. Προσπάθησε να μην το παρακάνεις αν δεν θέλεις να δημιουργήσεις λάθος εντυπώσεις για το πρόσωπο σου.

 

Σήμερα καλό θα ήταν να προτιμήσεις να κάνεις διάλογο με τον/τη σύντροφό σου για οτιδήποτε σε απασχολεί και να μην πάρεις αποφάσεις μόνος/η σου καθώς θα δείξεις πως δεν τον/ην υπολογίζεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς κάποια «αδέξια» κίνηση σου μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ένα αισθηματικό ζήτημα που θέλεις να παραμείνει κρυφό.

 

ΖΥΓΟΣ

 

Σήμερα η προσοχή σου θα στραφεί σε οικονομικά ζητήματα και σε οτιδήποτε μπορεί να αυξήσει ή να μειώσει αντίστοιχα τις ανασφάλειές σου. Η Σελήνη έχει περάσει το Σκορπιό και θα σε κάνει να δώσεις όλη την προσοχή σου σε λογαριασμούς, οικονομικές διευθετήσεις και οτιδήποτε σχετίζεται με τέτοιου είδους ζητήματα. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα και τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως θα χρειαστεί να προσέξεις εξίσου και τις σχέσεις με τους φίλους σου αλλά και με τον/τη σύντροφό σου καθώς μπορεί να δημιουργηθεί ένα θέμα το οποίο θα ξεκινήσει από κάποιο οικονομικό ζήτημα. Είναι πιθανό να νιώσεις πως είναι δύσκολο να καλύψεις τις αισθηματικές αλλά και οικονομικές σου ανάγκες σήμερα, όμως θα χρειαστεί να δεις τα πράγματα όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται καθώς θα έχεις μία τάση για υπερβολές.

 

Σήμερα θα επιρρίψεις ευθύνες στον/τη σύντροφό σου για οτιδήποτε δεν σου αρέσει όμως αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα μεταξύ σας, για αυτό πριν μιλήσεις εξέτασε αν αυτό είναι σωστό. Αν είσαι ελεύθερος/η η εμπλοκή του φιλικού σου περιβάλλοντος σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα αντί να τα λύσει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου σχεδόν θα απαιτήσεις από τους ανθρώπους γύρω σου να σου δώσουν την προσοχή που θέλεις και να ασχοληθούν με εσένα. Η εγωκεντρική σου διάθεση μπορεί να μην σε αφήσει να έρθεις κοντά με ανθρώπους που επιθυμείς  δημιουργώντας μία συναισθηματική απομάκρυνση με τους άλλους. Το ταυ τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Λέοντα αλλά και τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως ένα επαγγελματικό σου ζήτημα θα σε φέρει σε αντιπαράθεση με κάποιο στενό συνεργάτη ή ακόμα και τον/τη σύντροφό σου. Προσπάθησε να διαχωρίσεις τις καταστάσεις ώστε να μπορέσεις να πάρεις μία πιο σωστή απόφαση χωρίς να βάλει σε κίνδυνο σχέσεις και συνεργασίες.

 

Σήμερα μπορεί να φανείς άδικος/η με τον/τη σύντροφό σου καθώς οι απαιτήσεις που θα έχεις από εκείνον/η θα είναι πολλές . Αν είσαι ελεύθερος/η βολιδοσκόπησε με προσοχή την κατάσταση ανάμεσα σε εσένα και σε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει καθώς η ημέρα ευνοεί τις λάθος κινήσεις.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Σήμερα αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη να αποσυρθείς για λίγο στα ενδότερα καθώς ο κόσμος και η φασαρία θα νιώσεις πως σε κουράζει. Η Σελήνη έχει περάσει το Σκορπιό και θα σε κάνει περισσότερο καχύποπτο/η με όλους και με όλα για αυτό και θα επιλέξεις να κρατήσεις αποστάσεις από οποιονδήποτε έχεις έστω και την παραμικρή υπόνοια. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα και τον Άρη από τον Υδροχόο μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Πρόσεξε ιδιαίτερα τις σχέσεις με πρόσωπα του στενού συγγενικού σου περίγυρου καθώς είναι πιθανόν να πληγούν.  Ακόμα θα χρειαστεί να προσέξεις και τις μετακινήσεις σου καθώς η βιασύνη σε συνδυασμό με το γενικότερο εκνευρισμό δεν θα σε βοηθήσει.

 

Σήμερα θα πρέπει να διαφυλάξεις τη σχέση σου και να την κρατήσεις μακριά από θέματα που συμβαίνουν στον περίγυρό σου αν δεν θέλεις να σας επηρεάσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η η υπερβολική καχυποψία μπορεί να φανεί και σε  αυτόν/ην που σου αρέσει και να μην είναι βοηθητική.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό θα διαπιστώσεις πως έχεις καιρό να δεις κάποιους αγαπημένους σου φίλους και θα επιδιώξεις είτε να τους συναντήσεις είτε -αν είναι φορτωμένο το ημερήσιο πρόγραμμα- να μιλήσεις μαζί τους στο τηλέφωνο. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα και τον Άρη από τον Υδροχόο δεν είναι βοηθητικό για στενές επαφές καθώς ακόμα και αν έχεις την καλύτερη διάθεση θα παρατηρήσεις πως θα είναι δύσκολο να βρεθεί ένα κοινό σημείο επαφής. Οι ανάγκες σου θα συγκρουστούν με τις επιθυμίες των άλλων και αυτό μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις σε φιλικές σχέσεις. Σήμερα θα μπορείς με ευκολία να ανακαλέσεις  στη μνήμη σου γεγονότα του παρελθόντος και αυτό θα είναι δίκοπο μαχαίρι καθώς  δεν θα έρθουν μόνο τα ευχάριστα.

 

Διαφύλαξε τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου και μην αφήσεις κανέναν να εμπλακεί σε αυτή. Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες γνωριμίες για αυτό προσπάθησε να κρατήσεις μία καλή επικοινωνία σε αυτές που ήδη έχεις κάνει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σου κατά αποκλειστικότητα σήμερα καθώς η Σελήνη που πέρασε στο Σκορπιό δεν θα σε αφήσει να τα προσπεράσεις. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα και τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως θα είναι μία πιεστική ημέρα καθώς τα επαγγελματικά σου θα χρειαστούν όλη την ενέργεια και την προσοχή σου προκειμένου να γίνουν όπως τα θέλεις. Αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει έναν εκνευρισμό ιδιαίτερα αν δεν πάνε όπως τα έχεις προγραμματίσει. Σήμερα θα πρέπει να είσαι «τύπος και υπογραμμός» στη δουλειά καθώς ακόμα και με μία μικρή αφορμή μπορεί να χάσεις τον έλεγχο και να πεις  ή να κάνεις κάτι που είναι «φάουλ».

 

Σήμερα  οι απαιτήσεις που θα υπάρξουν στο επαγγελματικό σου περιβάλλον  πιθανόν να δημιουργήσουν ένα ψυχρό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον/τη σύντροφό σου που μπορεί να φέρει και εντάσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η για διαχώρισε εντελώς επαγγελματικά και αισθηματικά ζητήματα καθώς αν αυτά τα δύο έρθουν σε επαφή θα δημιουργηθούν προβλήματα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

Σήμερα θα ξυπνήσεις με καλή διάθεση καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό θα σου υπενθυμίσει πως υπάρχουν δραστηριότητες και άνθρωποι οι οποίοι μπορούν να σου φτιάξουν το κέφι για αυτό και θα τους αναζητήσεις!  Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα και τον Άρη από τον Υδροχόο μπορεί να χαλάσει λίγο την ατμόσφαιρα, καθώς θα σου έρθουν στο μυαλό γεγονότα του παρελθόντος και δουλειές που πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους κάποια στιγμή. Προσπάθησε να ζήσεις τη στιγμή, τις επαφές με αγαπημένους σου ανθρώπους και μία βόλτα την οποία ενδεχομένως θα κάνεις και μη γεμίζεις το μυαλό σου με οτιδήποτε άλλο!

 

Σήμερα  είναι πιθανόν να έχεις αντιπαραθέσεις με τον/τη σύντροφό σου καθώς αυτά που θέλεις δεν είναι ίδια με αυτά που θέλει να κάνει εκείνος/η. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς το φλερτ σου και η προσέγγιση σε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει μπορεί να μην είναι η κατάλληλη.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!