VIRAL

Σάλο προκάλεσε η Melania με το ρούχο που φόρεσε και με αυτά που είπε

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Melania Trump έσπευσε να επισκεφτεί παιδιά μεταναστών στο Τέξας, αλλά το ρούχο που φόρεσε προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και πολλοί το θεωρούν απαράδεκτο.

Μετά το σάλο που προκάλεσαν στις ΗΠΑ, οι αποκαλύψεις πως παιδιά μεταναστών απομακρύνονται βίαια από τους γονείς τους στα σύνορα με το Μεξικό και μεταφέρονται σε κέντρα κράτησης, ο Donald Trump προσπάθησε να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα και ο ίδιος ανακοίνωσε πως θα σταματήσει βάζει τέλος σε αυτή την πρακτική και η Πρώτη Κυρία έσπευσε να επισκεφτεί κάποια από τα παιδιά που ταλαιπωρήθηκαν τους τελευταίους μήνες.


Η Melania όμως φόρεσε ένα χακί πανωφόρι από τα Zara το οποίο έγραφε: "I really don't care do u?",  (Πραγματικά δεν με νοιάζει - Εσένα σε νοιάζει;").


Πολλοί θεώρησαν απαράδεκτο αυτό που έγραφε το ρούχο. 
 

 


Και αργότερα μετά τη θύελλα αντιδράσεων ο ίδιος ο Αμερικανός Πρόεδρος έσπευσε μέσω twitter να εξηγήσει πως το μήνυμα στο ρούχο της γυναίκας του, απευθύνονταν στα fake news (και όχι στα παιδιά των μεταναστών).

 

 


Όμως η Melania έκανε και άλλη γκάφα σε αυτή την επίσκεψη αφού γράφεται πως αποχαιρετώντας τα παιδιά που συνάντησε στο κέντρο κράτησης στο Τέξας τους ευχήθηκε "καλή τύχη" με χιλιάδες να σπεύδουν να της θυμίσουν πως η τύχη αυτών των παιδιών είναι στα χέρια του συζύγου της Donald Trump.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!