VIRAL

Σάλο προκάλεσε tweet του Peter Fonda - Ζήτησε συγγνώμη

O ηθοποιός Peter Fonda, ο αδελφός της Jane Fonda, έκανε μια απαράδεκτη δήλωση για τον ανήλικο γιο του Αμερικανού προέδρου Donald Trump, μέσω twitter και αναγκάστηκε να διαγράψει το υβριστικό tweet του, που προκάλεσε σάλο.

Ο διάσημος ηθοποιός προφανώς εξοργίστηκε με τις αποκαλύψεις πως τα παιδιά των μεταναστών στα σύνορα ΗΠΑ με Μεξικό, αναγκάζονται να απομακρυνθούν βίαια από τους γονείς τους και μεταφέρονται σε κέντρα κράτησης και έγραψε στο twitter
"Πρέπει να αρπάξουμε τον Μπάρον Τραμπ από την αγκαλιά της μάνας του και να τον βάλουμε σε ένα κελί με παιδόφιλους. Τότε θα δούμε αν η μητέρα του θα υψώσει το παράστημά της στον τεράστιο μαλ@κα που πήγε και παντρεύτηκε" .


Αυτό το tweet προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με πολλούς να βρίζουν τον Fonda που τολμά να προτείνει κάτι τέτοιο για ένα παιδί μόλις 12 ετών και μπορεί ο Fonda να διέγραψε το μήνυμα, αλλά η ζημιά είχε γίνει και λίγες ώρες αργότερα αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

«Έκανα μια άκρως ανάρμοστη και χυδαία ανάρτηση για τον πρόεδρο και την οικογένειά του, επηρεασμένος από τις φρικτές εικόνες που είδα στην τηλεόραση. Όπως πολλοί Αμερικανοί, ταράχτηκα πολύ βλέποντας παιδιά να απομακρύνονται βίαια από τις οικογένειές τους στα σύνορα, αλλά το παράκανα. Ήταν λάθος μου και το μετάνιωσα σχεδόν αμέσως. Ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια Τραμπ για τα λόγια μου και τον πόνο που μπορεί να τους προκάλεσα», 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!