VIRAL

O διάσημος ράπερ που δολοφονήθηκε είχε προβλέψει το θάνατό του; [βίντεο]

To γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο που δείχνει τον ράπερ XXXtacion να μιλά για το θάνατό του και για το τι θα ήθελε να αφήσει ως παρακαταθήκη, λίγο καιρό πριν ο 20χρονος δολοφονηθεί, βυθίζοντας στη θλίψη τους φαν του και την αμερικανική ραπ σκηνή.

Τα social media έχουν γεμίσει με μηνύματα από διάσημους ράπερ, όπως ο Kanye West που εκφράζουν τη θλίψη τους για το θάνατο του νεαρού ταλαντούχου ράπερ, που δολοφονήθηκε στη Φλόριντα.

 


Και παράλληλα έχει γίνει viral ένα βίντεο που δείχνει το νεαρό ράπερ, μεταξύ άλλων, να αναφέρει πως αν κάτι τύχει και πεθάνει θα ήθελε να ξέρει πως έχει καταφέρει να αλλάξει τη ζωή αρκετών παιδιών και πως θα έχουν πάρει το μήνυμα να κυνηγούν τα όνειρά τους, να μην αφήνουν την κατάθλιψη να τους λυγίσει, να μην αφήνουν το σώμα τους να ορίσει την ψυχή τους, αλλά η ψυχή να ορίζει το σώμα τους . Επίσης λέει πως τα όνειρα δεν έχουν όρια και απευθυνόμενος στους φαν του τους θυμίζει πως αξίζουν περισσότερο από όσο πιστεύουν.

 


Θυμίζουμε πως ο νεαρός ράπερ είχε γνωρίσει τεράστια επιτυχία μολονότι ήταν μόλις 20 ετών, αλλά είχε ήδη περιπέτειες με το Νόμο, καθώς διώκονταν για χρήση βίας στην έγκυο πρώην κοπέλα του και είχε κατηγορηθεί και για αλλοίωση ενοχοποιητικών στοιχείων σε δικαστική υπόθεση.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!