ΖΩΔΙΑ

Για αυτά τα 5 ζώδια το φετινό καλοκαίρι δεν θα είναι και τόσο τέλειο

Για αρκετά ζώδια το φετινό καλοκαίρι θα τους μείνει αξέχαστο καθώς αστρολογικά θα είναι ιδιαίτερα ευνοημένοι τους επόμενους μήνες. Δυστυχώς αυτό δεν ισχύει για όλα τα ζώδια.

Διότι μπορεί η αστρολογία να προβλέπει ένα απίθανο καλοκαίρι για τρία από τα δώδεκα ζώδια, αλλά όπως διαβάζουμε στο jenny.gr, για τα ακόλουθα 5 ζώδια, το φετινό καλοκαίρι μπορεί να φέρει αρκετές εντάσεις και προβλήματα. Φυσικά όλα αντιμετωπίζονται και μην αφήσετε τα... άστρα να σας χαλάσουν το summer mood.

Κριός

Με τον Άρη να κυριαρχεί στο ζώδιό σας από τις 26 Ιουνίου μέχρι τις 27 Αυγούστου, θα γίνετε πιο ανταγωνιστικοί και επιθετικοί. Θα δυσκολευτείτε, όμως, να εκτονώσετε τις ορμές σας, καθώς θα αισθανθείτε ότι όλα γύρω σας κινούνται με απελπιστικά αργούς ρυθμούς. Αντί, λοιπόν, να κρατάτε μέσα σας όποια συναισθήματα σας απασχολούν, μπορείτε να βρείτε άλλες διεξόδους. Τη γυμναστική, για παράδειμα!

Δίδυμος

Ίσως να νιώσετε πιο νευρικοί και αγχωμένοι από το συνηθισμένο. Δε θα είστε τόσο συνεπείς, θα αργείτε στα ραντεβού και θα αισθάνεστε ότι αποτυγχάνετε σε όλα. Ο καλύτερος τρόπος να το διαχειριστείτε όλο αυτό, είναι οργανώνοντας ένα πρόγραμμα και ακολουθώντας το κατά γράμμα. Και μην ξεχνάτε: Να σκέφτεστε πριν μιλήσετε και πριν κάνετε οτιδήποτε.

Παρθένος

Θα έχετε τόση ενέργεια, αλλά ταυτόχρονα άγχος, με αποτέλεσμα πολλές φορές να γίνεστε βιαστικοί και απρόσεκτοι. Όταν δεν παίρνουμε το χρόνο μας, είναι πολύ εύκολο να κάνουμε λάθη και να αισθανθούμε ότι δημιουργείται ένα χάος εξαιτίας μας. Οπότε, φροντίστε να χαλαρώσετε και να ελέγχετε διπλά οτιδήποτε ολοκληρώνετε – είτε αφορά επαγγελματικό project είτε εργασία – πριν το παραδώσετε.

Σκορπιός

Το περιβάλλον σας μπορεί να φαντάζει αποπνικτικό και να θέλετε να δημιουργήσετε ένα αόρατο τείχος για να προστατευθείτε. Το να εκφράσετε τα συναισθήματά σας μπορεί να μοιάζει δύσκολο, αλλά όσο περνάτε χρόνο με ανθρώπους που σας ακούν και κάνοντας διαφορετικές δραστηριότητες από το συνηθισμένο, μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι όλα θα πάνε καλά.

Αιγόκερως

Αυτό το καλοκαίρι θα βιώσετε ορισμένες αλλαγές που θα σας αναγκάσουν να φερθείτε πιο ώριμα, υπεύθυνα και παραγωγικά. Εσείς θα θέλετε να χαλαρώσετε, αλλά οι συνθήκες δε θα σας το επιτρέψουν. Θα είστε, όμως, δημιουργικοί, οπότε μπορείτε να δείτε τη θετική πλευρά των πραγμάτων!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!