WOMEN'S GUIDE

Η Rolex παρουσίασε μια νέα συλλογή με υπέροχα γυναικεία ρολόγια [εικόνες]

Ο ελβετικός Οίκος Rolex παρουσίασε μια νέα σειρά από γυναικείο ρολόγια που κλέβουν την παράσταση.

H έκθεση της Βασιλείας φιλοξενεί μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελβετικής –και όχι μόνο– ωρολογοποιίας και προσελκύει το ενδιαφέρον των συλλεκτών, των επαγγελματιών του χώρου, των δημοσιογράφων αλλά και των κοινών θνητών που αγαπούν το ρολόι. Η Rolex, όπως πάντα, βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και όλοι αναμένουν τις νέες προτάσεις της για την εκάστοτε χρονιά. Και στη φετινή Baselworld, το επιβλητικό περίπτερο του οίκου δέσποζε σε κεντρικό σημείο της έκθεσης και στις βιτρίνες του υπήρχε μονίμως κοσμοσυρροή, κάμερες και έντονη κινητικότητα.

Πού επέλεξε να δώσει έμφαση αυτή τη χρονιά η Rolex; Δείτε ό,τι νέο έχει στη φαρέτρα της η Rolex για το 2018.

Για το γυναικείο του κοινό ο ελβετικός οίκος δημιούργησε πολύ ενδιαφέρουσες δημιουργίες στις κλασικές του συλλογές Oyster Perpetual Datejust 36 και Oyster Perpetual Datejust 31 και φρόντισε να τις εξοπλίσει με τελευταίας τεχνολογίας μηχανισμούς της Rolex.

Oyster Perpetual Datejust 36

Τα Datejust 36 έχουν ανασχεδιασμένες κάσες και βραχίονες, είναι για πρώτη φορά εφοδιασμένα με τον αυτόματο Calibre 3235 της Rolex και διατίθενται σε μεγάλη γκάμα καντράν. Κυκλοφορούν σε εκδόσεις Rolesor, συνδυάζοντας το ατσάλι Oystersteel είτε με κίτρινο είτε με Everose χρυσό 18Κ.

 

 

Oyster Perpetual Datejust 31
Σχεδιασμένα για πιο λεπτούς καρπούς, τα καινούρια Datejust 31 έρχονται σε εκδόσεις από λευκό, κίτρινο ή Everose χρυσό 18Κ με ανασχεδιασμένες κάσες και βραχίονες και εφοδιασμένα με τον μηχανισμό νέας γενιάς της Rolex, Calibre 2236.


Η έκδοση από λευκό χρυσό συνδυάζει καντράν από λευκό φίλντισι με διαμάντια στις ενδείξεις της ώρας και στη στεφάνη.

Η έκδοση από κίτρινο χρυσό έχει ένα υπέροχο πράσινο καντράν από μαλαχίτη και διαμάντια στη στεφάνη και στους λατινικούς αριθμούς 6 και 9.

Υπάρχει και μία «ονειρική» έκδοση από χρυσό Everose με καντράν «στρωμένο» με διαμάντια και ντελικάτες πεταλούδες από ροζ φίλντισι.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος και επίσημος και αποκλειστικός λιανοπωλητής A. Stephanides & Son Luxury Goods.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!