WOMEN'S GUIDE

Πείτε αντίο στο φριζάρισμα των μαλλιών με 3 απλά πράγματα

Ωραίες οι διακοπές στα νησιά και στα παραθαλάσσια μέρη, αλλά το φριζάρισμα των μαλλιών σου, από την υγρασία γίνεται κάθε καλοκαίρι ο μόνιμος εφιάλτης σου.

Δεν χρειάζεται να σκας και απλά προσπάθησε να λύσεις το πρόβλημα με μερικές απλές λύσεις.


1. Διάλεξε ένα ατημέλητο στυλ στα μαλλιά σου και απέφυγε τα αυστηρά χτενίσματα: άλλωστε σε διακοπές είσαι δεν χρειάζεται να έχεις "στημένα" μαλλιά, ούτε να χρησιμοποιείς διαρκώς πιστολάκι, πρέσα μαλλιών και ψαλίδι για μπούκλες.


2. Πες ναι στις μάσκες και τα λάδια μαλλιών. Χρησιμοποίησε πιο συχνά (ακόμα και καθημερινά την περίοδο των διακοπών) την μάσκα μαλλιών για να ενισχύσεις την ενυδάτωση της τρίχας σου και ειδικά αν τα μαλλιά σου είναι ίσια, βάλε στη βούρτσα σου λίγο dry oil και χτένισε τα μαλλιά σου όσο είναι ακόμα βρεγμένα από το λούσιμο. Απέφυγε τις ρίζες αν είναι λιπαρές. Το λάδι θα βοηθήσει να κλειδώσει η τρίχα την φυσική της υγρασία.


3. Άσε τα μαλλιά σου να στεγνώνουν φυσικά και απλά βούρτσιζε τα. Είπαμε καλοκαίρι είναι δεν χρειάζεσαι πιστολάκι που αφυδατώνει την τρίχα. Παράλληλα φρόντιζε να μην αμελείς το συχνό βούρτσισμα των μαλλιών σου, αφού αυτό βοηθά στο να διανέμει τα φυσικά έλαια της τρίχας σε όλο το μήκος της. Χρησιμοποίησε μία βούρτσα κατάλληλη για τον τύπο μαλλιών σου και χτένισε τα σιγά σιγά από τις άκρες προς τις ρίζες. Στη συνέχεια βούρτσισε τα φυσιολογικά και θα τα βοηθήσεις να κρατήσουν μακριά την υγρασία από μόνα τους.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!