GOSSIP

Μάθαμε πως αποκαλεί χαϊδευτικά τη βασίλισσα η Meghan Markle

Μετά και τη χθεσινή κοινή δημόσια εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ και της Δούκισσας του Σάσεξ έγινε προφανές σε όλους πως οι δυο γυναίκες έχουν αναπτύξει μια πολύ ωραία σχέση μεταξύ τους. 

Η βασίλισσα και η Meghan ήταν χαμογελαστές, ευδιάθετες και μάλιστα η βασίλισσα έμοιαζε να προσπαθεί να βοηθήσει την Meghan και με την τεράστια εμπειρία της να την καθοδηγήσει σε θέματα που αφορούν το βασιλικό Πρωτόκολλο και η Markle έδειχνε να απολαμβάνει κάθε λεπτό στο πλευρό της γιαγιάς του συζύγου της.


Και μπορεί η Meghan να χρειάζεται να αποκαλεί τη βασίλισσα "αυτού μεγαλειότητα" σε κάθε επίσημη εμφάνισή τους, αλλά μάθαμε πως ήδη έχει βρει ένα χαϊδευτικό με το οποίο αποκαλεί τη βασίλισσα.
Όπως αποκαλύπτει μιλώντας στη Mirror, η Ingrid Seward, που είναι συντάκτρια του περιοδικού Majesty Magazine, η Meghan αποκαλεί τη βασίλισσα mama (μάμα).


Βέβαια η Ingrid εξηγεί πως έτσι θα μπορέσει να την προσφωνεί μόνο όταν περάσει ακόμη λίγος καιρός και αναπτύξει ακόμα πιο οικεία σχέση με τη βασίλισσα και τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.


Το άρθρο δε θυμίζει πως οι κοντινοί φίλοι και τα αγαπημένα πρόσωπα και συγγενείς της βασίλισσας εδώ και χρόνια την αποκαλούν Lilibet (Λίλιμπετ) ένα χαϊδευτικό που έχει η βασίλισσα από τα παιδικά της χρόνια, καθώς η ίδια ως παιδί δυσκολεύονταν αρχικά να προφέρει σωστά το όνομά της και αντί για Ελίζαμπεθ, έλεγε Λίλιμπετ.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!