ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 15 Ιουνίου 2018

Η Σελήνη  εξακολουθεί να βρίσκεται στον  Καρκίνο και  το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα  από τους Ιχθύς θα σου χαρίσει έντονα συναισθήματα τα οποία μπορεί να σε παρασύρουν σε λάθος κινήσεις.

ΚΡΙΟΣ

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να τονίζει ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου και με τους δικούς σου ανθρώπους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα αυξήσει την εν-συναίσθηση σου και θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με την οικογένειά σου και να λύσεις διαφωνίες μπορεί να είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα. Προσπάθησε να διατηρήσεις αυτή την ηρεμία που θα σου προσφέρει ο Ποσειδώνας όλη την ημέρα καθώς το απόγευμα η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ένα επαγγελματικό ζήτημα και να σε αναγκάσει να λάβεις δράση με επιτακτικό τρόπο.

 

Σήμερα από τη μία θα  είναι εύκολο να ταυτιστείς με τον/τη σύντροφό σου και να καταλάβεις κάθε τι που νιώθει από την άλλη όμως  μπορεί να γίνεις πιεστικός/η προκειμένου να καταφέρεις κάτι. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα φαντάζει ιδανική αλλά καλό θα ήταν να κρατήσεις τις επιφυλάξεις σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Σήμερα  είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να βγεις μία βόλτα και να βρεθείς με ανθρώπους που λατρεύεις να συζητάς μαζί τους! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα εξάρει τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα και είναι πολύ πιθανό το ενδιαφέρον σου και οι συζητήσεις σου να στραφούν γύρω από καλλιτεχνικά θέματα, νέα και δραστηριότητες. Το απόγευμα η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω  θα σε κάνει να μην αφήνεις περιθώρια στους άλλους να σε αμφισβητήσουν ή να μη συμφωνήσουν μαζί σου! Πρόσεξε καθώς οι έντονες αντιδράσεις σου μπορούν να παρεξηγηθούν.

 

Σήμερα θα είσαι αρκετά ρομαντικός/η για αυτό άδραξε την ευκαιρία να  εκφράσεις τα συναισθήματά σου στον/τη σύντροφό σου κυρίως αν είναι κάτι που δεν κάνεις συχνά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει λόγω της ταύτισης των απόψεών σας κυρίως για καλλιτεχνικά θέματα!

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Οι ανησυχίες σχετικά με την κατάσταση του ταμείου σου θα εξακολουθήσουν να υφίσταται και σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο  θα τις τονίσει και δεν θα σε αφήσει να τις «ξεχάσεις»! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε καλλιτεχνικές ενασχόλησεις οι οποίες θα  είναι βάλσαμο για εσένα καθώς θα πάρουν το μυαλό σου έστω και προσωρινά από τις οικονομικές ανησυχίες. Το απόγευμα η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δείξεις τι αξίζεις με κάθε τρόπο. Πρόσεξε καθώς το θέμα δεν είναι να αποδείξεις τι αξίζεις αλλά να το ξέρεις εσύ ο/η ίδιος/α.

 

Σήμερα  θα προσπαθήσεις να χειραγωγήσεις συναισθηματικά τον/τη σύντροφό σου προκειμένου να καταφέρεις κάτι που θέλεις όμως μπορείς να το καταφέρεις και με λιγότερο «δραστικά μέσα»! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα εμφανιστεί για να μεταμορφώσει τον τρόπο που βλέπεις τις σχέσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου σήμερα και σου δημιουργεί εκνευρισμό και δυσθυμία με αποτέλεσμα να επηρεαστούν οι προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σου σχέσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα  από τους Ιχθύς θα σε φορτίσει συναισθηματικά και θα φέρει στην επιφάνεια όλες τις ευαισθησίες σου με αποτέλεσμα να  κερδίσεις την εύνοια των ανθρώπων που πριν λίγα λεπτά τους έχεις εκνευρίσει! Το απόγευμα η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει ανακατατάξεις σε σχέσεις και συνεργασίες για αυτό αν δεν θέλεις κάτι τέτοιο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η.

 

Σήμερα η μέρα θα είναι συναισθηματικά «ρευστή» και δεν θα βοηθήσει στη σταθερότητα μεταξύ εσένα και του/ης συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε κάνει να βρεις τη ρομαντική πλευρά του εαυτού σου προκειμένου να την κερδίσεις!

 

 

ΛΕΩΝ

 

Σήμερα θα είσαι πολύ επιφυλακτικός/η με οποιαδήποτε πληροφορία φτάσει στα αυτιά σου καθώς οι ανασφάλειες και οι ανησυχίες σου έχουν κάνει την εμφάνιση τους και θα επηρεάσουν και τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον  Καρκίνο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα  από τους Ιχθύς θα δημιουργήσει στο μυαλό σου όμορφα σενάρια που από τη στιγμή που τα ονειρεύτηκες σίγουρα μπορείς και να τα καταφέρεις! Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σου λέει πως χρειάζεται να αλλάξεις τρόπο σκέψης προκειμένου να βρεις λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν.

 

Σήμερα  θα είσαι αποστασιοποιημένος/η από τον/τη σύντροφό σου καθώς θα βρεις κάτι για να του προσάψεις όμως να θυμάσαι πως αυτό μπορεί να βρίσκεται μόνο στο μυαλό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μη φοβηθείς να δείξεις τα συναισθήματά σου σε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει χωρίς να κάνεις υπερβολές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Η ημέρα είναι κατάλληλη για οτιδήποτε απαιτεί συλλογική εργασία για αυτό σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με συλλόγους και σωματεία ή να προσφέρεις εθελοντικά βοήθεια και να παρακινήσεις και τους φίλους σου ώστε να προσφέρετε κάτι όλοι μαζί. Η Σελήνη  εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και  το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα  από τους Ιχθύς θα αυξήσει τις ευαισθησίες σου για αυτό και θα είναι δύσκολα να μην προσφέρεις κάτι σε οποιονδήποτε νιώσεις πως σε έχει ανάγκη. Το απόγευμα η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει μία γνωριμία μέσα από τις συναναστροφές που θα κάνεις σήμερα η οποία θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς.

 

Σήμερα  θα είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός/η με το ταίρι σου όμως την ίδια στιγμή μπορείς να γίνεις άλλος άνθρωπος σε περίπτωση που νιώσεις πως προσπαθεί να σε εκμεταλλευτεί. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου δημιουργήσει αντικρουόμενα συναισθήματα, ρομαντισμό και κτητικότητα!

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

Η κοινωνική σου καταξίωση θα είναι το πρώτο μέλημα σου σήμερα και για αυτό δεν πρόκειται να σε απασχολήσει τίποτε άλλο πέρα από τη δουλειά σου. Η Σελήνη  εξακολουθεί να βρίσκεται στον  Καρκίνο και  το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα  από τους Ιχθύς θα σου χαρίσει έντονα συναισθήματα τα οποία μπορεί να σε παρασύρουν σε λάθος κινήσεις καθώς συναίσθημα και δουλειά δεν θα έχουν αρμονική επαφή. Το απόγευμα η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα στρέψει το ενδιαφέρον σου και σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου καθώς κάποιος δικός σου άνθρωπος θα σου ζητήσει κάτι και εσύ δεν θα είναι εύκολο να του αρνηθείς.

 

Προσπάθησε να μην μπλέξεις ερωτικά και επαγγελματικά ζητήματα καθώς  χρειάζεται να βρεις την ισορροπία ανάμεσα σε αυτά τα δύο.  Αν είσαι ελεύθερος/η  ο ρομαντισμός σου σε συνδυασμό με τη διαίσθησή σου θα βοηθήσει  τα αισθηματικά σου ζητήματα.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και θα σε βοηθήσει να κινηθεί σε χαλαρούς ρυθμούς και αυτή την ημέρα και να εστιάσεις περισσότερο σε συζητήσεις και συναντήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως σήμερα θα έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες και δεν αποκλείεται να πάρεις κάποιον άνθρωπο που βρίσκεται στο περιβάλλον σου και να παρακολουθήσετε μία θεατρική παράσταση ή ένα μουσικό δρώμενο. Το απόγευμα η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει λίγο σκληρό/η προκειμένου να καταφέρεις να υποστηρίξει τις απόψεις σου. Σίγουρα υπάρχει κι άλλος τρόπος  -περισσότερο αποδεκτός- για αυτό πρόσεξε να μην εξαντλήσεις τη σκληρότητα σου σε ανθρώπους του περιβάλλοντος σου.

 

Σήμερα θα παρατηρήσεις πως υπάρχει μία ταύτιση με τον/τη σύντροφό σου σχετικά με καλλιτεχνικές σας ανησυχίες και αυτό θα σας βοηθήσει  να συνειδητοποιήσετε ακόμα περισσότερο τα κοινά που έχετε. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα φανεί ρομαντική αλλά στην πορεία θα διαπιστώσεις πως είναι πολύ δυναμική.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Σήμερα θα παρατηρήσεις πως έχεις ανάγκη να απομονωθείς και αυτό είναι κάτι που θα κάνει εντύπωση σου ανθρώπους του περιβάλλοντός σου καθώς όλοι ξέρουν πως σε χαρακτηρίζει η εξωστρέφεια. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις ένα βήμα πίσω προκειμένου να παρατηρήσεις καλύτερα συναισθήματα και σκέψεις που σε απασχολούν. Το  τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα αυξήσει τις ευαισθησίες σου με αποτέλεσμα να  μην είναι εύκολο να σκεφτείς με βάση τη λογική παρά μόνο με το συναίσθημα. Το απόγευμα η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα επαναφέρει τις ισορροπίες καθώς θα σου χαρίσει τη διάκριση που χρειάζεσαι ώστε να μη σκορπίζεις τα συναισθήματά σου σε ανθρώπους που δεν τα υπολογίζουν.

 

Σήμερα το ταίρι σου θα είναι εκείνο πού θα μπορέσει από τη μία να σε αγγίξει συναισθηματικά και από την άλλη να καταφέρει να σε εκνευρίσει και όλα αυτά την ίδια στιγμή! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει λόγω της ανάγκης σου να μοιραστείς  συναισθήματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Οι αγαπημένοι σου άνθρωποι είτε ανήκουν στο προσωπικό είτε στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα  παίξουν σημαντικό ρόλο στην ημέρα σου καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο σε καλεί να τους εντυπωσιάσεις!  Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα τονίσει τη συναισθηματική πλευρά κάθε είδους σχέσεων και για αυτό το λόγο θα είναι δύσκολο να τους  χαλάσεις χατίρι. Το απόγευμα η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου μπορεί να  σε κάνει να πιέσεις κάποιο αγαπημένο σου συνεργάτη ή ακόμα και τον/τη σύντροφό σου προκειμένου να επιτύχεις αυτό που θέλεις. Προσπάθησε να βρεις άλλο τρόπο διαφορετικά θα δεις πως θα ξεκινήσουν να δυσανασχετούν.

 

Σήμερα προσπάθησε να  βρες ένα κοινό σημείο  συναισθηματικής επαφής με τον/τη σύντροφό σου διαφορετικά θα είναι δύσκολο να συνεννοηθείτε σε κάθε επίπεδο. Αν είσαι ελεύθερος/η άφησε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει να δει τι κρύβεται κάτω που το αυστηρό προσωπείο  που φοράς.

 

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Οι δουλειές δεν τελειώνουν ούτε σήμερα και για αυτό ξεκίνησε να ασχολείσαι μαζί τους από το πρωί προκειμένου να σου φτάσουν οι ώρες της ημέρας! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως θα  βρεθούν άνθρωποι στο διάβα σου οι οποίοι θα σε βοηθήσουν να τελειώνεις με τις υποχρεώσεις σου και μάλιστα χωρίς αντάλλαγμα. Το απόγευμα η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω  μπορεί να σε κάνει να νιώσεις όπως σου φέρονται σκληρά και ενδεχομένως άδικα στο εργασιακό σου περιβάλλον. Μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς καθώς  τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις μπορεί να σε κάνουν να υπερβάλεις λίγο.

 

Σήμερα το ταίρι σου θα σου προσφέρει τη βοήθειά του αλλά δεν πρέπει να είσαι καχύποπτος/η πως κάτι θέλει να σου ζητήσει για αντάλλαγμα. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μόνο αν καταφέρεις να χαλαρώσεις και να μην βλέπεις ύποπτα το καθετί.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον  Καρκίνο και να σου χαρίζει θετική διάθεση και την ανάγκη να γεμίσεις τις μπαταρίες σου μέσα από την ενασχόλησή σου με πράγματα που σε ευχαριστούν. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα  που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα εξάρει τη φαντασία σου και τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα και θα σε βοηθήσει να εκφραστείς μέσα από  καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Το απόγευμα η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα τα οποία θα αναζητήσουν εξόδους διαφυγής ειδάλλως θα σου δημιουργήσουν συναισθηματική αναστάτωση. Προσπάθησε να βρεις τον κατάλληλο τρόπο να τα εξωτερικεύσεις…

 

Πάρε τον/τη σύντροφό σου και ασχοληθείτε με κάτι που σχετίζεται με καλλιτεχνικές δραστηριότητες καθώς θα είναι πιο εύκολο να εκφραστείτε και να έρθετε κοντά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με ρομαντική διάθεση και μία ανάγκη να γίνουν όλα γρήγορα.  Πάρε το χρόνο σου και μην «τρέχεις»!

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!