MEN'S GUIDE

H επιστήμη λέει πως οι άντρες που βγαίνουν με μικρότερες ζουν περισσότερο

Στη σύγχρονη εποχή διαρκώς αυξάνεται ο αριθμός των ζευγαριών που έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας, ωστόσο παραμένει το κλισέ του στίγματος πως κάποιος "κυνηγά τις πιτσιρίκες" και άρα είναι επιπόλαιος.

Όμως η επιστήμη έρχεται να "δικαιώσει" όσους προτιμούν να έχουν πολύ νεότερες συντρόφους και να φλερτάρουν με μικρότερες καθώς βάσει μιας σειράς ερευνών και στατιστικών στοιχείων, όσοι βγαίνουν με μικρότερες ζουν περισσότερο και είναι πιο υγιείς!


Σύμφωνα με μία ανάλυση κοινωνιολογικών και οικονομικών ευρημάτων που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό 1843 Magazine, του ομίλου που εκδίδει τον Economist, οι άντρες που βγαίνουν με νεότερες γυναίκες τείνουν να έχουν καλύτερη υγεία και μακροζωία. Η ανάλυση του περιοδικού βασίστηκε σε δεδομένα του online dating site OKCupid, σε μια μελέτη της Βρετανικής Στατιστικής Υπηρεσίας και σε μια επιστημονική κοινωνιολογική έρευνα που έγινε από  το πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης.


Όμως, όπως διαβάζουμε στο askmen.gr, το ίδιο δημοσίευμα και οι ίδιες μελέτες έδειξαν πως στις γυναίκες δεν ισχύουν τα ίδια πράγματα. Βάσει των μελετών οι γυναίκες είναι τείνουν να είναι πιο υγιείς και να ζουν περισσότερο όταν είναι με κάποιον συνομήλικο ή  λίγο μεγαλύτερο και όχι με κάποιον μικρότερο ή πολύ μεγαλύτερο σε ηλικία.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!