VIRAL

Κάποιοι πίστεψαν πως η Meghan Markle είναι ρομπότ! [βίντεο]

Ένα βίντεο με ένα απόσπασμα από τον τελικό της τηλεοπτικής εκπομπής Βρετανία έχεις Ταλέντο, ήταν αρκετό για να κάνει κάποιους χρήστες του Διαδικτύου και των social media να πιστέψουν πως η Meghan Markle είναι ένα ανθρωπόμορφο ρομπότ!

Η γελοία θεωρία ξεκίνησε όταν κάποιοι είδαν βίντεο που έδειχνε τη Δούκισσα του Σάσεξ και τον Δούκα του Σάσεξ να κάθονται στις μπροστινές θέσεις στο κοινό του σόου και όλοι παρατήρησαν πως το πρόσωπο της Meghan δεν κινούνταν καθόλου!
 


Φυσικά η Markle δεν είναι ρομπότ, αλλά αυτό ήταν ένα επικοινωνιακό τρικ του μουσείου κέρινων ομοιωμάτων Μαντάμ Τισό, που θέλησε να παρουσιάσει τα νέα του κέρινα ομοιώματα και ένα από αυτά είναι αυτό της Meghan Markle, αλλά και του πρίγκιπα Harry. Τα νέα εκθέματα προστέθηκαν στο γνωστό μουσείο λίγο πριν τον πριγκιπικό γάμο της χρονιάς και το Μουσείο ανέβασε και στην επίσημη ιστοσελίδα του το promotion βίντεο από τον τελικό του Britain's Got Talent.

Introducing our new Live Figures from Madame Tussauds London on Vimeo.


Το εντυπωσιακό είναι πως παρά το γεγονός πως έχει αποκαλυφθεί η αλήθεια, στα social media συνεχίζει να κυκλοφορεί η θεωρία πως η Markle είναι ρομπότ!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!