GOSSIP

Μάθαμε τι είπε ο Harry στη Meghan στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ

Το περασμένο Σάββατο η βρετανική βασιλική οικογένεια συγκεντρώθηκε στο μπαλκόνι του παλατιού Μπάκιγχαμ για να παρακολουθήσει την παρέλαση Trooping the Colour που έγινε προς τιμή της βασίλισσας και των γενεθλίων της.

Και για πρώτη φορά είδαμε τη Δούκισσα του Σάσεξ να στέκεται σε αυτό το μπαλκόνι και φυσικά όλα τα βλέμματα και οι κάμερες ήταν στραμμένες πάνω της.


Η Meghan έφτασε στο παλάτι με άμαξα μαζί με τον Harry φορώντας ένα ροζ φόρεμα που σχολιάστηκε πως έσπασε το πρωτόκολλο καθώς ήταν έξωμο.


Και πολλοί σχολίαζαν πως η Meghan έδειχνε όμορφη, αλλά νευρική και κάποιοι θεώρησαν πως τη στιγμή που είδαν τον Harry να της μιλά στο μπαλκόνι, ο πρίγκιπας ουσιαστικά προσπαθούσε να την ηρεμήσει.


Και τελικά μάλλον έχουν δίκιο, αφού η βρετανική εφημερίδα Mirror επιστράτευσε κάποιον που μπορεί να διαβάσει τα χείλη και σύμφωνα με αυτόν η Meghan είπε στον Harry πως είναι αγχωμένη και λίγο αργότερα ο Harry τη ρώτησε αν είναι οκέι, αυτή είπε ναι και ρώτησε αν είναι και αυτός οκέι και εκείνος απάντησε καταφατικά.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!