THE ANALYZER

Ανατροπή στο Survivor - Νέα ψηφοφορία ανακοίνωσε ο Σάκης [βίντεο]

Φέτος στο Survivor είχαμε πολλές ανατροπές και αλλαγές στους κανόνες και τώρα οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν ποιον παίκτη του Survivor επιθυμούν περισσότερο να μείνει στο παιχνίδι. Πέντε Μαχητές και πέντε Διάσημοι αναζητούν την στήριξη του τηλεοπτικού κοινού για 48 ώρες. 

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε χθες την έναρξη της 48ωρης ψηφοφορίας σύμφωνα με την οποία θα έχουν τη δυνατότητα οι τηλεθεατές να ψηφίσουν τους αγαπημένους τους παίκτες ανάμεσα και στους δέκα εναπομείναντες συμμετέχοντες.


Μετά την ψηφοφορία θα υπάρξει μια κατάταξη με βάση τη δημοτικότητά τους πάνω στην οποία θα στηριχτούν οι επόμενες αποχωρήσεις. Οι αγώνες ασυλίας, η ατομική ασυλία και η ψηφοφορία θα διεξάγονται όπως πριν. Ο παίκτης που θα αποχωρεί θα είναι αυτός που θα βρίσκεται πιο χαμηλά στην κατάταξη, σύμφωνα με την 48ωρη ψηφοφορία του κοινού.


Από την Κυριακή το βράδυ, «Διάσημοι» και «Μαχητές» θα βρίσκονται πλέον στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Για 48 ώρες οι τηλεφωνικές γραμμές θα παραμείνουν ανοιχτές και το κοινό θα ψηφίζει με τη θετική του ψήφο τους διαγωνιζόμενους που επιθυμεί περισσότερο. Μετά από την ψηφοφορία θα προκύψει μία κατάταξη με τη δημοτικότητα των δέκα παικτών. Αυτή η κατάταξη δεν θα ανακοινωθεί ούτε στους παίκτες ούτε στους τηλεθεατές.

 

Δείτε το βίντεο από το έκτακτο συμβούλιο με τον Σάκη να ανακοινώνει τους κανόνες της νέας ψηφοφορίας

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!