ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 8 Ιουνίου 2018

 Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σου δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση και μία τάση να εστιάζεις σε οτιδήποτε σε ενοχλεί. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα κάνει ακόμα πιο έντονο αυτό το συναίσθημα για αυτό είναι πιθανό να νιώσεις συναισθηματική πίεση.

ΚΡΙΟΣ

 

Σήμερα θα ξυπνήσεις το πρωί γεμάτος/η ενέργεια κάτι που είναι απόλυτα λογικό μιας και η Σελήνη έχει περάσει στο δικό σου ζώδιο και θα φροντίσει να ενισχύσει τα αποθέματα σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει μικρά εμπόδια καθώς παρόλο που θα νιώθεις πως έχεις ενέργεια την ίδια στιγμή κάτι θα σε κρατά και θα αποφεύγεις να δράσεις προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και να αναλάβεις οποιαδήποτε ευθύνη. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό σου τομέα καθώς είναι πιθανόν  να χρειαστεί να προσπαθήσεις αρκετά προκειμένου να δείξεις τι αξίζεις.

 

Σήμερα η διάθεσή σου δεν θα είναι ιδιαίτερα ερωτική με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία απόσταση ανάμεσα σε εσένα και τον/τη σύντροφό σου και αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην το παρακάνεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα είναι δύσκολο να εξελιχθεί σήμερα καθώς η προσοχή σου είναι στραμμένη σε επαγγελματικά ζητήματα.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Σήμερα  είναι πιθανόν να νιώσεις συναισθηματικά ευάλωτος/η με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και να σταθείς διακριτικά πίσω από οτιδήποτε σε απασχολεί. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα ενισχύσει τις ανησυχίες σου γεμίζοντας το μυαλό σου με σενάρια. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει απόσταση ανάμεσα σε εσένα και τους ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντος σου με αφορμή παρελθοντικά γεγονότα ή μικρές παρεξηγήσεις. Προσπάθησε να τις λύσεις  πριν πάρουν μεγάλες διαστάσεις χωρίς λόγο.

 

Σήμερα θα έχεις την τάση να αμφιβάλλεις για οτιδήποτε και να σου πει ο/η σύντροφος σου και αυτό είναι κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, οι δεύτερες σκέψεις που κάνεις  για αυτόν/η που σε ενδιαφέρει δεν θα είναι βοηθητικές για να ξεκινήσει κάτι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Σήμερα θα αφήσεις για λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που είχες τις προηγούμενες ημέρες καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Κριό θα βοηθήσει τη σκέψη σου να εστιάσει πράγματα που μπορούν να σε χαλαρώσουν. Μία βόλτα με αγαπημένους σου φίλους θα είναι πολύ ευεργετική για την ψυχολογία σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω χρειάζεται προσοχή καθώς είναι πιθανό να δημιουργήσει κάποιες διαφωνίες που θα ξεκινήσουν από διαφορετικές απόψεις. Προσπάθησε να μην τις αφήσεις να εξαπλωθούν ώστε να μη δημιουργηθούν αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και σε αγαπημένους σου ανθρώπους.

 

Σήμερα θα έχεις την τάση να επικρίνεις τον/τη σύντροφό σου για κάποιες απόψεις που έχει και δεν σου αρέσουν όμως αυτός δεν είναι σωστός τρόπος για να δείξεις την αντίθεσή σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν θα σε βοηθήσει να δείξεις τα συναισθήματά σου σε αυτόν/ην που σου αρέσει.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σου σήμερα καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Κριό θα σε δραστηριοποιήσει προς αυτά προκειμένου να καταφέρεις να επιτύχεις κάποιους στόχους σου. Ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα καθώς για να καταφέρεις αυτά που θέλεις θα πρέπει να δείξεις πως μπορείς να δουλέψεις σκληρά και να αναλάβεις κάποιες επιπλέον ευθύνες. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει τάσεις φυγής σε περίπτωση που νιώσεις πίεση. Μην τα παρατήσεις καθώς είναι η ευκαιρία σου να δείξεις τι αξίζεις.

 

Σήμερα  είναι πιθανόν να μην αφιερώσεις το χρόνο που θα ήθελες στον/τη σύντροφό σου όμως προσπάθησε να βρεις έστω και λίγο χρόνο προκειμένου να μη δημιουργηθούν αποστάσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  οι αισθηματικές ευθύνες θα σε πιέσουν σήμερα για αυτό μην τις αναζητήσεις!

 

 

ΛΕΩΝ

 

Σήμερα θα ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τρόπους ώστε να περάσεις όσο το δυνατόν λιγότερη ώρα στο γραφείο ή στη δουλειά σου και να βγεις έξω να πιείς ένα καφέ με αγαπημένους σου ανθρώπους και να ανταλλάξτε τα νέα σας. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και εκτός από τις συζητήσεις και τις επαφές με κόσμο θα ευνοήσει και οτιδήποτε σχετίζεται με πολιτιστικά δρώμενα. Μία καλή ιδέα θα ήταν να βρεθείς με τους αγαπημένους σου ανθρώπους και να παρακολουθήσετε μία παράσταση ή να κάνετε μία βόλτα σε ένα μουσείο σε ένα χώρο πολιτιστικού ενδιαφέροντος! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει αθηροσκληρωτικές απόψεις που δεν θα τύχουν της αποδοχής που θέλεις από τον περίγυρό σου. Προσπάθησε να προσέξεις πως θα εκφραστούν αν δεν θέλεις να  δημιουργηθούν αποστάσεις.

 

Σήμερα  είναι πιθανόν να έχεις διαφορετική γνώμη με τον/τη σύντροφό σου για αρκετά ζητήματα για αυτό απόφυγε συζητήσεις για καυτά θέματα καθώς θα είναι δύσκολο να βρεθεί άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η θα έχεις την τάση να γίνεις επικριτικός/η με κάποιον άνθρωπο που έχεις γνωρίσει πρόσφατα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα είναι πιθανόν να ξυπνήσεις με μία διάθεση να αναπολήσεις καταστάσεις που έχεις βιώσει στο παρελθόν και ανθρώπους που ανήκουν σε αυτό με αποτέλεσμα η διάθεσή σου να μην είναι η καλύτερη. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σου δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση και μία τάση να εστιάζεις σε οτιδήποτε σε ενοχλεί. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα κάνει ακόμα πιο έντονο αυτό το συναίσθημα για αυτό είναι πιθανό να νιώσεις συναισθηματική πίεση. Απόφυγε τελεσίδικες αποφάσεις σήμερα ιδιαίτερα αν αφορούν αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα καθώς θα είσαι πολύ αυστηρός/η ακόμα και με τον ίδιο σου τον εαυτό και δεν θα πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις.

 

Σήμερα θα απομακρυνθείς από τον/τη σύντροφό σου αλλά καλό θα ήταν αν έχει κάνει κάτι που σε έχει ενοχλήσει να το συζητήσεις μαζί του/της. Αν είσαι ελεύθερος/η σκέψου μήπως εσύ δημιουργείς αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και εκείνο/η που σου αρέσει.


 

ΖΥΓΟΣ

 

Οι αγαπημένοι σου άνθρωποι, οι συνεργάτες και ο/η σύντροφός σου θα είναι εκείνοι που θα σε απασχολήσουν περισσότερο από όλα σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό θα φέρει σε προτεραιότητα τα θέλω τους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα μεταξύ σας και οποία θα ενταθούν από την τάση σας να εξαπολύετε εκατέρωθεν κριτική. Προσπάθησε να πεις οτιδήποτε και αν θελήσεις με όμορφο τρόπο και να μην είσαι δηκτικός/η και αυστηρός/η με τους αγαπημένους σου ανθρώπους κυρίως με αυτούς που απαρτίζουν την οικογένειά σου.

 

Σήμερα μπορεί να δημιουργηθεί απόσταση ανάμεσα σε εσένα και τον/τη σύντροφό σου εξαιτίας της απόμακρης συμπεριφορά σου προς εκείνον/η. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες γνωριμίες καθώς θα σε απασχολήσουν άλλα ζητήματα.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Οι εργασιακές σου υποχρεώσεις  θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η σήμερα και θα σου περιορίσουν τον ελεύθερο σου χρόνο για αυτό απόφυγε να βάλεις πολλά ραντεβού μέσα στην ημέρα ώστε να μη δημιουργηθούν και άλλες. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα εντείνει την κούραση σου και θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Στην πραγματικότητα θα εκνευριστείς γιατί θα νιώσεις πως οι θυσίες σου, οι ευθύνες και υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει δεν πιάνουν τόπο. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως τα «αγαθά κόποις κτώνται» και  σίγουρα θα υπάρξει  οικονομική και ηθική ανταμοιβή.

 

Προσπάθησε να μην μεταφέρεις τον εκνευρισμό της καθημερινότητάς σου στον/τη σύντροφό σου διαφορετικά θα είναι πάρα πολύ εύκολο να δημιουργηθούν αποστάσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  απόφυγε να ασχοληθείς με αισθηματικά ζητήματα σήμερα καθώς η ήμερα δεν θα είναι βοηθητική.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Η ημέρα θα ευνοήσει οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις δημιουργικός/η καθώς η Σελήνη που έχει μπει στον Κριό θα σου χαρίζει καλή διάθεση και όρεξη για βόλτες, συναντήσεις με φίλους αλλά και φλερτ! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον  Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει μια κούραση ακόμα και αν ασχοληθείς αποκλειστικά και μόνο με πράγματα που σε γεμίζουν. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις τύψεις γιατί θα σκεφτείς πως όση ώρα εσύ «διασκεδάζεις» υπάρχουν κάποιες δουλειές που πρέπει να κάνεις με αποτέλεσμα να μην μπορέσεις να ευχαριστηθείς στις δραστηριότητές σου. Να θυμάσαι πως όλοι μας δικαιούμαστε ένα διάλειμμα από τις απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις για αυτό απόλαυσε την ημέρα σου χωρίς τύψεις!

 

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η  όσον αφορά ζητήματα που αφορούν τον/τη σύντροφό σου και τη σχέση σας καθώς δεν θα έχεις τον κατάλληλο τρόπο για να τα λύσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η ξεκίνησε με χαμηλές προσδοκίες κάθε νέα γνωριμία μέχρι να δεις πάντως αξίζει κάτι περισσότερο.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Σήμερα οι σχέσεις με την οικογένεια σου είναι πιθανό να  βρεθούν σε μία δύσκολη κατάσταση καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Κριό αναμοχλεύει συναισθήματα, αδικίες  και παράπονα που έχεις από εκείνους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο  που βρίσκεται στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει να καταπιέσεις αυτά που θέλεις να πεις και να φανείς απόμακρος/η και αδιάφορος/η. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες και αν υπάρχει κάτι το οποίο πραγματικά σε έχει ενοχλήσει συζήτησε το και μην απομακρύνεσαι καθώς κάτι τέτοιο θα δημιουργήσει μεγαλύτερη αναστάτωση.

 

Σήμερα αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν αποστάσεις ακόμα και στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου προσπάθησε να κρατήσεις μακριά του/ης ζητήματα που δεν τον/ην αφορούν και όταν βρεθείτε εστίασε αποκλειστικά και μόνο στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα χρειαστεί προσπάθεια προκειμένου να εξελιχθεί.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Οι επαφές με συγγενείς και ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σου θα είναι αγχολυτικές και θα σου φτιάξουν τη διάθεση σήμερα μιας και η Σελήνη που έχει περάσει στον Κριό θα σε κάνει να αναζητήσεις κόσμο! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να σου δημιουργήσει ανασφάλεια με αποτέλεσμα να έχεις την τάση να τα παίρνεις όλα προσωπικά και να μην αργήσουν να συμβούν παρεξηγήσεις. Προσπάθησε να μην αντιδράσεις σπασμωδικά γιατί ακόμα και ένα αστείο μπορεί να γίνει αιτία για εντάσεις και συγκρούσεις.

 

Σήμερα αν θέλεις να επικρατήσει ηρεμία ανάμεσα σε εσένα και τον/τη σύντροφό σου φρόντισε να κρατήσεις μακριά σας ζητήματα που απασχολούν τρίτους. Αν είσαι ελεύθερος/η η συμπεριφορά σου προς αυτόν/ην που θέλεις θα εγείρει ερωτήματα καθώς μπορεί να φανείς ψυχρός/η και απόμακρος/η.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

Θέματα που έχουν να κάνουν με εφορίες, τράπεζες, δάνεια και γενικότερα με τα οικονομικά σου θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και σήμερα καθώς θέλεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να κλείσεις λογαριασμούς. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα ανακόψει τη φόρα σου προσωρινά και είναι πιθανόν να σε αναγκάσει να περιορίσεις λίγο ακόμα τα έξοδά σου. Προσπάθησε να είσαι φειδωλός/η με τα χρήματα που θα ξοδέψεις και μην κάνεις σπατάλες γιατί είναι σίγουρο πως μετά θα αγχωθείς. 

 

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώθεις πως το ταίρι σου δεν μπορεί να σε καλύψει συναισθηματικά αλλά σκέψου μήπως το κρίνεις πολύ αυστηρά. Αν είσαι ελεύθερος/η η ανασφάλειά σου μπορεί να δημιουργήσει μία περίεργη κατάσταση ανάμεσα σε εσένα και σε αυτόν/ην που σου αρέσει.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!