GOSSIP

Αγνώριστη είναι η Ariana Grande στο νέο εξώφυλλο της Vogue [εικόνες]

Ένα χρόνο μετά το τρομοκρατικό χτύπημα που προκάλεσε μακελειό σε συναυλία της Ariana στο Μάντσεστερ, η pop star πόζαρε για τη βρετανική Vogue και τρομάξαμε να τη γνωρίσουμε.

Η Ariana Grande έχει κάνει δυναμικό comeback στη δισκογραφία μετά από πολύμηνη αποχή και φυσικά μίλησε για το σοκ που υπέστη και το πως ποτέ δεν θα καταφέρει να ξεχάσει τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης και τα όσα βίωσε και αποκάλυψε πως πάσχει από μετατραυματικό στρες.


Και ήδη από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της Ariana είχαμε δει πως έχει ανανεωθεί και έχει γίνει πιο ξανθιά, αλλά στο εξώφυλλο του τεύχους Ιουλίου της βρετανικής Vogue είναι πραγματικά αγνώριστη, αφού ποζάρει όχι μόνο με ξανθό μαλλί, αλλά σχεδόν χωρίς καθόλου μακιγιάζ.


Φυσικά είναι μακιγιαρισμένη (χάρη στον Mark Carrasquillo) αλλά το μακιγιάζ της είναι τόσο διακριτικό που βλέπουμε ακόμα και πως η Ariana έχει φακίδες (κάτι που κανείς δεν γνώριζε) ενώ γενικά δεν θυμίζει σε τίποτα την καστανή σταρ με την αλογοουρά και τα πάντα έντονα βαμμένα και τονισμένα μάτια.

 

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on Jun 4, 2018 at 9:01am PDT


 

 

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on Jun 4, 2018 at 9:05am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!