WOMEN'S GUIDE

Άλλο είναι το bronzing και άλλο το contouring - Μάθε τις διαφορές [βίντεο]

To contouring (δηλαδή τη σκίαση στο μακιγιάζ για να δημιουργήσουμε γωνίες) το μάθαμε πια όλες, με πρώτη διδάξασα την Kim Kardashian. Αλλά μετά εμφανίστηκαν τα highlighters και το bronzing και πολλές έχασαν την μπάλα!

Ένα από τα βασικά λάθη που κάνουν πολλές είναι που νομίζουν πως μια bronze πούδρα που χρησιμοποιείς για να κάνεις bronzing λόγω καλοκαιριού εφαρμόζεται στα ίδια σημεία με αυτά όπου κάνεις contouting.

Αυτό είναι λάθος. Bronzer ή μια bronze πούδρα βάζουμε στα σημεία που κανονικά θα... αρπάζαμε από τον ήλιο (όπως το μέτωπο, τα μήλα, η μύτη κ.λπ.) ενώ τις σκούρες σκιές του contouring τις βάζουμε εκεί που θέλουμε να "κόψουμε" και να κρύψουμε λεπτομέρειες (όπως στο περίγραμμα του μετώπου και του προσώπου, στα πλαϊνά της μύτης κ.λπ.) και τέλος highlighers βάζουμε μόνο στα σημεία που θέλουμε να δώσουμε λάμψη (όπως ακριβώς κάτω από τα φρύδια, στο πλάι από τα μάτια πάνω από τα μήλα, στην άκρη του πηγουνιού κ.λπ.).


Δείτε το σκίτσο που δείχνει ποια είναι τα σημεία όπου εφαρμόζεται το contouring και το bronzing και ένα ιδιαίτερα κατατοπιστικό σχετικό βίντεο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!