ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 2 Ιουνίου 2018

 Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και κάνει επιτακτική την ανάγκη να τελειώνεις με οτιδήποτε έχεις αναλάβει και σχετίζεται με υποχρεώσεις.

ΚΡΙΟΣ

 

Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεσαι σε επαγγελματικό αναβρασμό καθώς επιθυμείς διακαώς να πετύχεις κάποια πράγματα στον επαγγελματικό τομέα και να αναγνωριστούν οι προσπάθειες σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να τονίζει την ανάγκη σου για αναγνώριση και αυτό σε ωθεί να βρεις τρόπο να δείξεις τις ικανότητές σου. Αυτό μπορείς να το καταφέρεις εν μέρει σήμερα καθώς τα βλέμματα των άλλων θα είναι στραμμένα επάνω σου. Αξίζει ιδιαίτερα να προσέξεις καθώς υπάρχει κίνδυνος να κάνεις κάτι που θα σχολιαστεί αρνητικά.

 

Σήμερα το ταίρι σου θα  προσπαθήσει να σε κάνει να του δώσεις σημασία όμως η αλήθεια είναι πως αυτό θα είναι δύσκολο καθώς η ζυγαριά κλίνει εμφανώς προς τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Άλλη μία ημέρα που θα σου χαρίσει ανέμελη διάθεση και θα σε βοηθήσει να γεμίσεις τις μπαταρίες σου απλά και μόνο από τη συναναστροφή σου με κόσμο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου δημιουργεί την ανάγκη να συζητήσεις και να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις με ανθρώπους που σε ενδιαφέρει η γνώμη τους. Σήμερα είναι πιθανό να σου δοθεί η ευκαιρία για να κάνεις ένα ταξίδι, ή για να ξεκινήσεις μία συζήτηση για ένα ταξίδι.  Μην την περιφρονήσεις καθώς είναι κάτι που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου καθώς θα σε ταξιδέψει ακόμα και νοητά στο μέρος που συζητάς.

 

Μία ανάμνηση από ένα ταξίδι που έχεις κάνει με τον/τη σύντροφό σου είναι ικανή να σας ξεσηκώσει προκειμένου να σχεδιάσετε άλλο ένα για το  άμεσο μέλλον. Αν είσαι  ελεύθερος/η  θα παρατηρήσεις πως έχεις πολλά κοινά με κάποιον άνθρωπο που θα σε πλησιάσει σήμερα μέσω ενός γνωστού σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Η αλήθεια είναι πως δεν θα έχεις τη συνηθισμένη σου διάθεση σήμερα καθώς η παραμονή της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερου θα σε κάνει πιο μετρημένο/η με τα λόγια αλλά και με τα συναισθήματα. Οι σχέσεις με τους αγαπημένους σου ανθρώπους ενδέχεται να επηρεαστούν καθώς θα πιστέψεις πως δεν υπάρχει κανείς που να σε καταλάβει. Η αλήθεια είναι πως θα έχεις μία τάση για υπερβολές και θα πρέπει να την προσέξεις καθώς θα ξεσπάσεις τη συναισθηματική σου ανησυχία σε λάθος άτομα. Ένα οικονομικό σου ζήτημα μπορεί να χρειαστεί την προσοχή σου ιδιαίτερα αν σχετίζεται με τρίτους ή με το δημόσιο.

 

Σήμερα  η λίμπιντο σου θα είναι αυξημένη και μπορείς κάλλιστα να εκμεταλλευτείς την κατάσταση για να περάσεις μία ερωτική ημέρα με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η το ενδιαφέρον σου προς αυτόν/ην που θέλεις μπορεί να είναι υπέρ του δέοντος έντονο!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Οι επαφές με τους στενούς του συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα τονίσει οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να κρατήσεις μία ισορροπία ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους καθώς είτε θα «ρίξεις» αρκετά τους άλλους είτε τον ίδιο σου τον εαυτό. Μία συζήτηση για μία επικείμενη συνεργασία θα είναι πολύ καλή καθώς θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι μέλλει γενέσθαι με αυτό το ζήτημα.

 

Σήμερα  που θα έχεις την όρεξη να ασχοληθείς με τον/τη σύντροφό σου είναι η κατάλληλη ημέρα για να συζητήσετε και κάποιο θέμα που απασχολεί τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με  πολύ καλές προοπτικές εξέλιξης.

 

ΛΕΩΝ

 

Σήμερα θα δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε εργασιακά ζητήματα καθώς θα είναι αυτά που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα σε απασχολήσουν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και κάνει επιτακτική την ανάγκη να τελειώνεις με οτιδήποτε έχεις αναλάβει και σχετίζεται με υποχρεώσεις.  Σήμερα μπορεί να προκύψουν και κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις τις οποίες δεν είχες στο πρόγραμμα και θα σε αποδιοργανώσουν. Φρόντισε να αφήσεις κάποιες ώρες ελεύθερες προκειμένου να μπορέσεις να τροποποιήσεις πιο εύκολα το ημερήσιο πλάνο σου χωρίς να χρειαστεί να αγχωθείς.

 

Σήμερα ο/η σύντροφός σου μπορεί να σε βοηθήσει με κάποιες υποχρεώσεις που έχεις αρκεί να του/ης το ζητήσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η ένα νέο ειδύλλιο θα αρχίσει να αναπτύσσεται με κάποιον τον οποίο ξέρεις αλλά μέχρι τώρα δεν είχες δει ερωτικά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Σήμερα καλό θα ήταν να ασχοληθείς με μια καλλιτεχνική δραστηριότητα ή ακόμα και να παρακινήσεις τον/τη σύντροφό σου να ασχοληθείτε από κοινού με αυτή μιας και η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει καλλιτεχνικές ανησυχίες. Σήμερα θα είσαι και ιδιαίτερα ρομαντικός/η και αυτό θα γίνει η αφορμή  για να ετοιμάσεις μία έκπληξη η οποία θα σε φέρει κοντά με τον/τη σύντροφό σου. Προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο σε οτιδήποτε άλλο σε ευχαριστεί καθώς η ημέρα σου προσφέρει καλή διάθεση και όρεξη για δραστηριότητες που δεν πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτη.

 

Όσο περισσότερο χρόνο αφιερώσεις για να περάσεις καλά με τον/τη σύντροφό σου σήμερα τόσο πιο καλά θα περάσεις και τόσο περισσότερο θα ανέβει η διάθεση και των δυο σας. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ είναι ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσει μία νέα γνωριμία και σήμερα θα είσαι καλός/η σε αυτό!


 

ΖΥΓΟΣ

 

Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να έχεις φέρει ξανά στο μυαλό σου γεγονότα του παρελθόντος και να έχεις δείξει μία προτίμηση σε οτιδήποτε αρνητικό σου έχει συμβεί παρά σε κάτι θετικό. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις μερικά παράπονα παραπάνω προκειμένου να κερδίσεις την προσοχή των γύρω σου. Ιδιαίτερη προτίμηση θα δείξεις στους δικούς σου ανθρώπους και δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις να τους υπενθυμίζεις οτιδήποτε είχαν κάνει και σε έχει πειράξει. Όση ώρα εσύ ασχολείσαι με κάτι τέτοιο πιθανόν να χάσεις κάποια θέματα που υπάρχουν στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και αξίζουν την προσοχή σου.

 

Σήμερα ο/η σύντροφός σου είναι πιθανόν να γίνει δέκτης των παραπόνων σου καθώς ούτε εκείνος/η δεν θα μείνει στο απυρόβλητο. Αν είσαι ελεύθερος/η μη ξεκινήσεις  μία  «βαριά» συζήτηση με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει αισθηματικά και προτίμησε  να βρεις ένα χαλαρό θέμα που θα κάνει την ώρα να περάσει ευχάριστα.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Η επικοινωνιακή σου διάθεση συνεχίζεται και σήμερα καθώς η Σελήνη η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω τονίζει την ανάγκη σου να συζητήσεις και να μοιραστείς οτιδήποτε σε απασχολεί. Αν υπάρχει κάποιος άνθρωπος τον οποίον θέλεις πολύ να δεις αλλά δεν κατάφερες να δεις τις προηγούμενες ημέρες προσπάθησε να βρεις χρόνο για μία βόλτα μαζί του καθώς θα είσαι φοβερός/η στις δημόσιες σχέσεις! Σήμερα μπορεί να σου παρουσιαστεί και μία ευκαιρία -αν ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο- για μία νέα συμφωνία που θα σε ευνοήσει.

 

Σήμερα μπορείς να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να κάνετε μία βόλτα σε αγαπημένους σας φίλους αλλά καλό θα ήταν να μείνετε μακριά από τα μαγαζιά γιατί θα είστε επιρρεπείς σε αγορές και πειρασμούς. Αν είσαι ελεύθερος/η σήμερα θα βρεις ένα πολύ καλό επικοινωνιακό τρόπο για να προσεγγίσεις αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Τις τελευταίες ημέρες έχεις ασχοληθεί υπέρ του δέοντος με οικονομικά ζητήματα και τέτοιου είδους υποχρεώσεις και σήμερα θα νιώσεις και εσύ ο/η ίδιος/α την επιθυμία να χαλαρώσεις. Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω δεν θα σε αφήσει να το κάνεις τόσο εύκολα καθώς το μυαλό σου όλο θα γυρίζει σε υπολογισμούς και σε οικονομικά πλάνα. Μιας και θα έχεις αυτό το «οικονομικό δαιμόνιο» προσπάθησε να τακτοποιήσεις οτιδήποτε μπορείς από αυτά που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα, καθώς είναι ο μόνος τρόπος να μπορέσεις να ασχοληθείς και με κάτι άλλο.

 

Σήμερα το ταίρι σου δεν θα χαίρει της προσοχής σου εκτός αν ξεκινήσει μία κουβέντα που σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα μιας και είναι ο μόνος τρόπος να σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα στην τράπεζα, στην εφορία ή σε ένα λογιστικό γραφείο!

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Σήμερα θα χρειαστεί να προσπαθήσεις αν θέλεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους καθώς η παραμονή της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σε κάνει εγωκεντρικό/η και δεν θα σε αφήσει να βρεις τον κατάλληλο τρόπο για να ζητήσεις οτιδήποτε θελήσεις από τους άλλους. Αυτό που πρέπει να  θυμάσαι είναι να είσαι ευγενικός/η κυρίως με τους ανθρώπους που ξέρεις πως είναι πολύ κοντά σου. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε στους στενούς σου συνεργάτες και στον/τη σύντροφό σου, καθώς είναι εκείνοι που έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να πληρώσουν τον εκνευρισμό σου. Σήμερα μπορείς να καταφέρεις οτιδήποτε θελήσεις αρκεί να προσέξεις τον τρόπο με τον οποίο θα το επικοινωνήσεις.

 

Σήμερα χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να προσβάλεις τον/τη σύντροφό σου προκειμένου να τονίσεις το δικό σου σημαντικό ρόλο στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα έρθει  μέσω κάποιου ανθρώπου που γνωρίζεις καλά.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Αυτές τις ημέρες μπορεί να μην έχεις τη συνηθισμένη σου ζωντάνια όμως αυτό είναι μία καλή ευκαιρία για να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς και να σκεφτείς τα επόμενα επαγγελματικά και προσωπικά σου σχέδια. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου δημιουργεί την ανάγκη να μένεις μόνος/η σου προκειμένου να βρεις την ηρεμία σου. Αν κάνεις μία συζήτηση για κάποιο προσωπικό σου θέμα φρόντισε να είναι μόνο με ανθρώπους της εμπιστοσύνης σου. Αυτό είναι σημαντικό καθώς η ημέρα μπορεί να φέρει γύρω σου άτομα τα οποία δεν θα είναι φιλικά προσκείμενα σε εσένα αλλά αυτό δεν θα είναι αντιληπτό με την πρώτη.

 

Σήμερα  ενδέχεται να είσαι απόμακρος/η με τον/τη σύντροφό σου και αν δεν του εξηγήσεις αυτή τη στάση που έχεις θα το πάρει προσωπικά και θα δημιουργηθεί αναστάτωση. Αν είσαι ελεύθερος/η αυτός/η που θέλεις μπορεί να σου στείλει μπερδεμένα μηνύματα και η ημέρα δεν είναι καλή για ξεκαθαρίσματα.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που ξέρεις πως όταν βρίσκεσαι μαζί τους περνάς πάντα καλά θα μονοπωλήσουν την ημέρα σου και θα είναι η αιτία που θα  έχεις πολύ καλή διάθεση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να έρθεις κοντά με ανθρώπους της «ίδιας συνομοταξίας» με εσένα προκειμένου να νιώσεις καλά. Αν ασχολείσαι ενεργά με μία ομάδα δεν αποκλείεται να σε χρειαστούν σε αυτή και μάλιστα υπάρχει περίπτωση να σου δοθεί μία νέα αρμοδιότητα που θα έχει ως απώτερο σκοπό το καλό αυτής της ομάδας.

 

Μία βραδιά στο σπίτι παρέα με τον/τη σύντροφό σου και τους φίλους σου θα είναι το καλύτερο σενάριο για σήμερα που έχεις ανάγκη την επικοινωνία με ανθρώπους που ξέρεις πως σε καταλαβαίνουν. Αν είσαι ελεύθερος/η,  σε φλερτάρει ένας/μια φίλος/η σου ή μου φαίνεται;

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!