GOSSIP

H μαμά της Markle είναι λυπημένη με αυτό που της έχει επιβάλλει το παλάτι

H Doria Ragland, η μητέρα της Meghan Markle, ήταν από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν πολύ στον πρόσφατο πριγκιπικό γάμο, καθώς έδειχνε να είναι απίστευτα συγκινημένη και δεν έλειπε λεπτό από το πλευρό της κόρης της.

Πλέον η Doria έχει επιστρέψει στις ΗΠΑ και συνεχίζει την κανονική της ζωή και να εργάζεται ως κοινωνική λειτουργός και δασκάλα γιόγκα στο Λος Άντζελες.
Μάλιστα πρόσφατα η Daily Mail δημοσίευσε φωτογραφίες της που τη δείχνουν να κυκλοφορεί με σορτσάκι στους δρόμους του Λος Άντζελες.


Ωστόσο σύμφωνα με ένα δημοσίευμα του Radar Online η μητέρα της Meghan Markle είναι λυπημένη επειδή το παλάτι της ζήτησε να υπογράψει ένα έγγραφο που τη δεσμεύει να μην μιλήσει σε κανέναν για όλα τα πράγματα που περιβάλλουν τη νέα ζωή της κόρης της και δεν μπορεί να μοιραστεί με κανένα την χαρά της και τα όσα έζησε στον πρόσφατο πριγκιπικό γάμο.

«Η Doria δεν μπορεί να μιλήσει, να αναφερθεί ή έστω να υπονοήσει ότι αναφέρεται στην κόρη της Meghan Markle και τη νέα της ζωή, εκτός κι αν πριν μιλήσει ενημερώσει τη βασιλική οικογένεια» αναφέρει η πηγή. «Την έβαλαν να υπογράψει ένα συμφωνητικό εχεμύθειας ώστε να είναι σίγουροι ότι δεν θα αποκαλύψει τίποτα»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!