MEN'S GUIDE

Έχεις στρογγυλό πρόσωπο; Τότε πρέπει να αποφύγεις αυτά τα γυαλιά ηλίου

Αν είσαι στρογγυλοπρόσωπος σίγουρα θα πρέπει να προσέξεις πολύ το σχήμα των γυαλιών ηλίου που θα διαλέξεις αυτό το καλοκαίρι.

Ένα στρογγυλό πρόσωπο στερείται από γωνίες, έχει ίδιο περίπου ύψος και πλάτος και γι’ αυτό το λόγο θεωρείται γενικά γεμάτο. Ο βασικός σκοπός λοιπόν είναι να επιλέξετε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που θα κάνουν το πρόσωπο να δείχνει μακρόστενο και πιο λεπτό. Για να το πετύχετε αυτό θα πρέπει να αποφύγετε τα στρογγυλά γυαλιά που θα το κάνουν να δείχνει ακόμη στρογγυλότερο. Διαλέξτε κάποιο με αντίθετο σχήμα, δηλαδή κάποιο με γωνίες. Η επιλογή αυτή θα εξισορροπήσει το στρογγυλό σχήμα του προσώπου σας.

Οι μακρόστενοι σκελετοί είναι ιδανικοί για ένα στρογγυλό πρόσωπο, μόνο που θα πρέπει να έχουν μεγαλύτερο πλάτος και όχι ύψος. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου με φακούς σε ορθογώνιο σχήμα με στρογγυλεμένες άκρες ή κάποιο με ασύμμετρο πάνω μέρος σε σχέση με το κάτω. Η γέφυρα της μύτης μπορεί να είναι ίσια και μεγάλη είτε να βρίσκεται στο επάνω μέρος του σκελετού.

Τα γυαλιά ηλίου που ταιριάζουν ιδανικά σε ένα στρογγυλό πρόσωπο είναι τα μακρόστενα, τα τετράγωνα και τα κλασσικά aviators.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!