WOMEN'S GUIDE

Αντιηλιακό UV Water από τη Garnier για υψηλή προστασία με τόσο δροσερή και ανάλαφρη υφή, σαν νερό!

Η προστασία από τον ήλιο δεν ήταν ποτέ τόσο ευχάριστη! Η προστασία από τις επιβλαβείς επιπτώσεις του ηλίου, τώρα με το Garnier Ambre Solaire UV Water έχει ανάλαφρη και διάφανη αίσθηση σαν αυτή του νερού!

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το 61% των γυναικών απολαμβάνει τον καλοκαιρινό ήλιο, αλλά συνήθως δυσανασχετεί με την λιπαρή αίσθηση που αφήνουν τα περισσότερα αντιηλιακά στην επιδερμίδα. Η Garnier Ambre Solaire, σύμμαχός ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία, παρουσιάζει το πρώτο υψηλής προστασίας αντιηλιακό UV WATER, τόσο ανάλαφρο και φρέσκο στο δέρμα, όσο το νερό!

 

Με διφασική τεχνολογία 50% OIL PHASE και 50% WATER PHASE και αναζωογονητική σύνθεση με antiUV filters και εμπλουτισμένο με ενυδατική aloe vera, το Ambre Solaire UV Water προστατεύει άμεσα από την ηλιακή ακτινοβολία έως και 8 ώρες, απλά ανακινήστε το τη συσκευασία! Ταυτόχρονα χαρίζει βαθιά ενυδάτωση, προστατεύοντας την επιδερμίδα από την ξηρότητα που προκαλούν το αλάτι και ο ήλιος. Η λεπτόρρευστη σχεδόν διάφανη υφή του, αφήνει την επιδερμίδα αναζωογονημένη, χωρίς ίχνος λιπαρότητας και εσάς να θέλετε να απλώνετε το Garnier Ambre Solaire UV Water ξανά και ξανά για λαμπερό μαύρισμα!

Μοντέρνα συσκευασία, καινοτόμα σύνθεση: Η νέα πρωτοποριακή μπλε συσκευασία του Ambre Solaire UV Water σε σχήμα σταγόνας είναι διάφανη, ώστε να είναι ορατή η σύνθεση του προϊόντος, ενώ το spray, απελευθερώνει, με μια κίνηση, στην επιδερμίδα, εκατομμύρια σταγονίδια, με κάνοντας ακόμα πιο εύκολη την ομοιόμορφη εφαρμογή με ολόφρεσκη αίσθηση και άρωμα aloe vera!

Οι γυναίκες το αγαπούν!:

«Είναι αναζωογονητικό και ανάλαφρο σαν νερό».

«Αίσθηση νερού στο δέρμα μου».

«Η επιδερμίδα μου είναι προστατευμένη και απαλή».

Τα στοιχεία* μιλούν από μόνα τους:

88% των γυναικών πιστεύει ότι η υφή είναι ευχάριστη κατά την εφαρμογή

90% των γυναικών πιστεύει ότι το άρωμα είναι αναζωογονητικό

92% των γυναικών αισθάνεται το δέρμα τους πιο ενυδατωμένο

96% των γυναικών αισθάνεται το δέρμα τους πιο λαμπερό

 

Η Khaled Boulemdarat, Research and Innovation Scientist της Garnier δήλωσε:

«Στην Ambre Solaire στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους καταναλωτές, όχι μόνο την πιο αποτελεσματική προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου, αλλά και να κάνουμε την προστασία από τον ήλιο μια πραγματικά ευχάριστη εμπειρία. Μετά από χρόνια εντατικής έρευνας, δημιουργήσαμε μια σύνθεση που είναι ελαφρύτερη, λιγότερο λιπαρή, και που δεν αφήνει την επιδερμίδα λιπαρή». Το Ambre Solaire UV Water, με διφασική τεχνολογία, συνδυάζει προστασία, φρεσκάδα και επιδερμίδα πιο απαλή και ενυδατωμένη».

*έπειτα από έρευνα στις 28/11/2017

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!