GOSSIP

Mάθαμε πως φωνάζουν την Middleton στο παλάτι - Ούτε "Kate" ούτε "Δούκισσα"

Μπορεί επίσημα η Kate Middleton να φέρει τον τίτλο της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, αλλά σχεδόν κανένα από τα μέλη της αγγλικής βασιλικής οικογένειας δεν την φωνάζει έτσι, με εξαίρεση τις επίσημες εκδηλώσεις.

Πρόσφατα μάθαμε πως και η Meghan Markle ζήτησε από τους φίλους  της να συνεχίσουν να την φωνάζουν Meg και όχι με κάποιον επίσημο τίτλο.


Και τελικά και η Kate Middleton, που από το 2011 είναι παντρεμένη με τον πρίγκιπα William, δεν θέλει να την φωνάζουν με τον τίτλο της, αλλά ούτε καν με το όνομά της.


Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, το όνομα με το οποίο όλοι στο παλάτι την φωνάζουν (και οι φίλοι της και η οικογένειά της) δεν είναι καν το Kate.


Συγκεκριμένα ο πρίγκιπας William έχει αποκαλύψει πως την φωνάζει Catherine, αφού αυτό είναι το κανονικό της όνομα και το χαϊδευτικό Kate το απέκτησε όταν ήταν φοιτήτρια. Όμως και ο πρίγκιπας Harry, λίγο πριν το γάμο του, είπε πως αποκαλεί Cath (το χαϊδευτικό του Catherine) τη γυναίκα του αδελφού του.


Η Kate σε παλαιότερη συνέντευξή της στο BBC Radio1 είχε παραδεχτεί πως όλοι στο παλάτι την φωνάζουν Catherine, αλλά με χιούμορ είχε προσθέσει πως η ίδια απαντάει όπως και αν την αποκαλέσεις.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!