VIRAL

Μετά το σάλο τo παλάτι άλλαξε το επίσημο βιογραφικό της Meghan Markle

Όσο και αν προσπάθησε το παλάτι να καλύψει διακριτικά το αρχικό του σφάλμα, τίποτα δεν περνάει απαρατήρητο από τους χρήστες των social media.

Πριν από λίγες μέρες το παλάτι του Kensington είχε παρουσιάσει το επίσημο βιογραφικό της Δούκισσας του Σάσεξ και αρκετοί είχαν θυμώσει με κάτι που παρατήρησαν σε αυτό και είχαν αρχίσει να δηλώνουν πως λυπούνται για τον τρόπο που το παλάτι αντιμετωπίζει την καριέρα της Markle.


Συγκεκριμένα το επίσημο βιογηραφικό της Markle αφιέρωνε μόνο λίγες γραμμές στην καριέρα της στο Χόλιγουντ και στο ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά Suits και εστίαζε κυρίως στις σπουδές της και στο φιλανθρωπικό της έργο και στην ενασχόλησή της με τις δράσεις των φιλανθρωπικών και ακτιβιστικών οργανώσεων One Young World, UN Women και World Vision.


Χαρακτηριστικό ήταν το σημείο στο οποίο απλά αναφέρονταν πως ενώ η Meghan "βρίσκονταν στο Τορόντο για γυρίσματα" και συνέχιζε με το να παραθέτει τη φιλανθρωπική δράση της Meghan Markle στον Καναδά, χωρίς καμιά αναφορά στη σειρά Suits στην οποία πρωταγωνιστούσε για χρόνια.


Πλέον το βιογραφικό άλλαξε και στο ίδιο σημείο αναφέρεται πως η Markle μετά το πανεπιστήμιο έγινε ηθοποιός παίζοντας σε ταινίες και στη τηλεόραση και πως για 7 σεζόν έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Rachel Zane σε πάνω από 100 επεισόδια της σειράς Suits και συνεχίζει με το να λέει πως ενώ γύριζε τη σειρά βρέθηκε στο Τορόντο και πως πλέον η Markle θεωρεί τον Καναδά ως δεύτερη πατρίδα της και συνεχίζει με το να μιλά για τη φιλανθρωπική της δράση.


Το παλάτι δεν έβγαλε καμιά ανακοίνωση πως άλλαξε το βιογραφικό στο επίσημο site του, αλλά πολλοί ήταν αυτοί που πρόσεξαν πως έστω και εκ των υστέρων το παλάτι άλλαξε το λάθος του.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!