THE ANALYZER

Με την όμορφη κοπέλα του βρέθηκε μετά από μήνες ο Ηλίας Γκότσης [βίντεο]

Μπορεί οι Μαχητές χθες να έχασαν το μεγάλο έπαθλο επικοινωνίας που θα τους έδινε την ευκαιρία να απολαύσουν ένα δείπνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αλλά και αυτοί είχαν την ευκαιρία να δουν, έστω και για λίγο, τους δικούς τους ανθρώπους που ταξίδεψαν μέχρι τον Άγιο Δομίνικο.

Και μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν όταν ο Ηλίας Γκότσης συναντήθηκε μετά από μήνες με την όμορφη κοπέλα του Χριστίνα, η οποία του έλεγε πόσο διαφορετικός φαίνεται και πόσο έχει αλλάξει στην όψη μετά από τόσους μήνες μέσα στο παιχνίδι επιβίωσης.


Ο δε Ηλίας ήταν εμφανέστατα συγκινημένος και είπε μεταξύ άλλων: "Δεν είχα φανταστεί ποτέ από την αρχή του Survivor ότι μπορεί να μου δινόταν μια τέτοια ευκαιρία… Να δω δηλαδή την κοπέλα μου να έρχεται εδώ. Νομίζω αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα από την αρχή του Survivor. Ξαφνικά όλοι ξεχάσαμε πείνα, δυσκολίες, αντιξοότητες. Το μόνο που θέλαμε εκείνη τη στιγμή είναι να κλείσουμε τα μάτια και να απολαύσουμε το κάθε δευτερόλεπτο. Γιατί δεν ξέραμε πόσο μπορεί να κρατήσει και άμα θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε άλλα λεπτά"

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!