THE ANALYZER

Ποια Ελληνίδα παίκτρια του Survivor έχει ερωτευτεί Τούρκο παίκτη; [βίντεο]

Παράλληλα με το ελληνικό Survivor συνεχίζεται και το τουρκικό Survivor και σε αυτό ο γνωστός Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali, έκανε πολλές αποκαλύψεις και μεταξύ άλλων ανέφερε και τον έρωτα μιας Ελληνίδας παίκτριας για έναν όμορφο Τούρκο παίκτη.

Έτσι όχι μόνο μάθαμε πως σύντομα θα δούμε και νέο αγώνα Ελλάδας - Τουρκίας στο Survivor, αλλά και πως μια παίκτρια της ελληνικής ομάδας έχει ενθουσιαστεί με έναν Τούρκο παίκτη.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το zappit.gr, στο συμβούλιο του τουρκικού Survivor, ο Acun Ilicali αποκάλυψε τον έρωτα Ελληνίδας παίκτριας για τον Τούρκο ηθοποιό και παίκτη του ριάλιτι, Hilmi Cem. «Αρέσεις σε κάποια από την ελληνική ομάδα», είπε αρχικά ο Τούρκος παραγωγός, προκαλώντας αμηχανία στον παίκτη, ενώ οι υπόλοιποι ξέσπασαν σε γέλια!

Στην συνέχεια ο Acun Ilicali αποκάλυψε ότι η Ελληνίδα παίκτρια είναι η Ροδάνθη, αλλά και τι του είπε η ίδια. Παράλληλα, τόνισε ότι σύντομα θα έχουμε αγώνα μεταξύ των δύο χωρών.

«Στον αγώνα Ελλάδα – Τουρκία, μία Ελληνίδα σε ερωτεύτηκε. Με ρώτησε “πότε θα ξαναπαίξουμε αγώνα με την Τουρκία;”. Μπορεί να μην την έχεις προσέξει αλλά μάλλον την έχεις δει. Θα παίξουμε σύντομα με την Ελλάδα. Θα την δεις σε αυτόν τον αγώνα. Το όνομα της είναι Ροδάνθη», είπε ο Acun Ilicali στον Hilmi Cem.

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!