WOMEN'S GUIDE

Έχετε σπυράκια στους γλουτούς; Φτιάξτε το πιο απλό σπιτικό scrub

Τα σπυράκια που κάνουν την εμφάνισή τους στην περιοχή των γλουτών, πέρα από το γεγονός πως είναι ενοχλητικά και ενίοτε ακόμα και επώδυνα, είναι και αντιαισθητικά και κάνουν πολλές γυναίκες να μην θέλουν να φορέσουν μαγιό και να βγουν στην παραλία.

Τα σπυράκια εμφανίζονται συχνά στη συγκεκριμένη περιοχή καθώς η συνεχής τριβή του σημείου με τα ρούχα και ο ιδρώτας, δημιουργούν ένα συνδυασμό ζέστης και υγρασίας που ευνοεί την ανάπτυξη βακτηρίων και άρα μολύνσεων.
Οπότε η βασική λύση για να αντιμετωπίσει κανείς το πρόβλημα με τα σπυράκια στη συγκεκριμένη περιοχή είναι η φροντίδα της προσωπικής υγιεινής (διατηρούμε το δέρμα στην περιοχή καθαρό και στεγνό).
Όμως, όπως διαβάζουμε στο jenny.gr, οι ειδικοί λένε ότι βοηθάει ιδιαίτερα να κάνουμε και απολέπιση στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς έτσι βοηθάμε στην απόφραξη των φραγμένων πόρων και μειώνουμε τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις του δέρματος.
Φυσικά στην αγορά θα βρείτε δεκάδες προϊόντα scrub, αλλά μπορείτε να φτιάξετε και ένα απλό αλλά αποτελεσματικό scrub μόνη σας απλά με το να ανακατέψετε λίγο ελαιόλαδο με μια κουταλιά μαύρη ζάχαρη και να φτιάξετε μια παχύρευστη κρέμα.
Το ίδιο scrub μπορείτε να το φτιάξετε και με έλαιο καρύδας και μαύρη ζάχαρη.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!