VIRAL

Μια παλιά συνέντευξη της Meghan έγινε viral γιατί θεωρείται σεξιστική [βίντεο]

Μπορεί πλέον η Meghan Markle να είναι η Δούκισσα του Σάσεξ και να ετοιμάζεται να συνεχίσει την φεμινιστική της δράση με όχημα πλέον και τον τίτλο της, αλλά για χρόνια η πρώην Αμερικανίδα ηθοποιός αντιμετώπιζε τον σεξισμό που επικρατεί στον κόσμο του Χόλιγουντ.

Και τώρα που όλος ο πλανήτης μιλάει για την Meghan έγινε viral μια συνέντευξη που είχε κάνει το 2013, η οποία, όπως αναφέρει και ο Independent χαρακτηρίζεται άκρως σεξιστική από πολλούς και αποτελεί παράδειγμα των όσων καλούνται να αντιμετωπίσουν οι γυναίκες που εργάζονται στη βιομηχανία του θεάματος.


Η συνέντευξη έγινε όταν η Meghan ήταν καλεσμένη του  Craig Ferguson στην εκπομπή The Late Show και ενώ υποτίθεται πως η Meghan είχε κληθεί να μιλήσει για το ρόλο της στη σειρά Suits, ο τηλεπαρουσιαστής συνεχώς εστιάζει στο σώμα της Meghan και στο γεγονός πως δεν έχει σχεδόν καθόλου τρίχες! Μάλιστα την αποκαλεί... δελφίνι και κάνει διαρκώς ανάρμοστα σχόλια με την Meghan να δείχνει αμήχανη και να προσπαθεί με χιούμορ να απαντήσει στα σχόλια.

 

Η συγκεκριμένη συνέντευξη έχει γίνει viral στα social media με πολλούς να σχολιάζουν το πόσο σεξιστικό είναι το περιεχόμενό της
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!