GOSSIP

Δύο "λάθη" έκανε με αυτά που φόρεσε η Kate Middleton στον πριγκιπικό γάμο

Η αλήθεια είναι πως παρά τον τεράστιο ντόρο που προκάλεσε ο πριγκιπικός γάμος, η παρουσία της Kate Middleton σε αυτόν σχολιάστηκε αρχικά ελάχιστα, αλλά αυτό στην πορεία άλλαξε.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ προφανώς είχε ως στόχο να έχει μια διακριτική παρουσία στο γάμο, για να μην επισκιάσει τη συνυφάδα της και εν μέρει αυτό το πέτυχε.


Ωστόσο λίγες μέρες μετά το γάμο πολλοί άρχιζαν να σχολιάζουν πως η Kate έκανε δύο στιλιστικά λάθη που και τα δυο ήταν και κάπως προσβλητικά για τη νύφη.


Από την μια την κατηγορούν πως φόρεσε ένα σύνολο που ναι μεν κανονικά είναι παλ κίτρινο, αλλά έδειχνε ολόλευκο και είναι γνωστό πως καμιά δεν πρέπει να φοράει λευκά στο γάμο πέρα από τη νύφη (εκτός αν θέλει κάποια να επισκιάσει τη νύφη!).


Από την άλλη κάποιοι εντόπισαν πως η Kate είχε ξαναφορέσει ακριβώς το ίδιο ρούχο (μια Alexander McQueen δημιουργία) πολλές φορές, ακόμα και στη βάπτιση της κόρης της Charlotte και την κατηγορούν πως ένας πριγκιπικός γάμος δεν μπορεί να είναι το ίδιο με μια βάπτιση (ακόμα και αν αυτή αφορά μια πριγκίπισσα όπως η Charlotte) και πως θα έπρεπε να φορέσει ένα καλύτερο ρούχο για να τιμήσει το ζευγάρι.


Πάντως θυμίζουμε πως η Kate το συνηθίζει να "ανακυκλώνει" τα ρούχα της και συχνά φορά τα ίδια ρούχα σε επίσημες εμφανίσεις της.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!