THE ANALYZER

O Κώστας Τσεπάνης και ο αδελφός του μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Τον γνωρίσαμε ως "Κωστάρα" το δυνατό παίκτη της φετινής ομάδας των Μαχητών που αργότερα βρέθηκε στην ομάδα των Διάσημων.

Πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης αποχώρησε από το Survivor και τώρα παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και πόζαρε μαζί με τον αδελφό του Δημήτρη, με τον οποίο μοιάζουν εκπληκτικά!


Τα δυο αδέλφια μίλησαν και για τα όσα είχαν αναφερθεί για την καταγωγή του Κωνσταντίνου και είπαν: "Η καταγωγή μας είναι από την όμορφη Βόρεια Ήπειρο. Να το ξεκαθαρίσουμε λίγο αυτό. Η Βόρεια Ήπειρος είναι μετά τα σύνορα της Αλβανίας, αλλά πρόκειται για ελληνόφωνα χωριά. Είμαστε Έλληνες, μαθαίνουμε την ελληνική γλώσσα, ο παππούς μου είχε την ελληνική σημαία στο σπίτι. Μεγαλώσαμε με Έλληνες παππούδες, με Έλληνες γονείς. Η μητέρα μας ήταν δασκάλα στο ελληνικό δημοτικό σχολείο. Μια όμορφη κι ευαίσθητη γυναίκα που μας μεγάλωσε με πολλή αγάπη. Ήρθαμε στην Ελλάδα για μια καλύτερη ζωή”.

Παράλληλα παραδέχτηκε πως οι συνθήκες διαβίωσης στο Survivor είναι ιδιαίτερα αντίξοες λέγοντας μεταξύ άλλων: "Το Survivor συνεχίζεται και πίσω από τις κάμερες. Υπάρχουν ζαλάδες, λιποθυμίες, αδυναμίες λόγω πείνας, υγρασίας και άσχημων συνθηκών. Και εγώ κάποια στιγμή λιποθύμησα”.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!