GOSSIP

H βασίλισσα αναγκάζει την Meghan να κάνει 6 μήνες...φροντιστήριο!

Φαίνεται πως η βασίλισσα Ελισάβετ θέλει να είναι σίγουρη πως η σύζυγος του εγγονού της Harry θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις προκλήσεις που περιλαμβάνει το να είσαι Δούκισσα και μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και έτσι πήρε τα μέτρα της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου η βασίλισσα έχει επιβάλλει στη Δούκισσα του Σάσεξ, να παρακολουθήσει τους επόμενους 6 μήνες μαθήματα για να μάθει τα πάντα για το πως πρέπει να φέρεται ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας.


Ως.. καθηγήτρια της Meghan, λέγεται πως η βασίλισσα έχει διαλέξει μία από τις ανώτερες βοηθούς της, τη 49χρονη Samantha Cohen, η οποία πλέον θα μετακομίσει μόνιμα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και θα αναλάβει να εκπαιδεύσει την Meghan Markle.


Θυμίζουμε πως και η αείμνηστη Grace Kelly είχε αναγκαστεί να πάρει έναν σύμβουλο που της έδειξε όλα όσα έπρεπε να μάθει για το ρόλο της ως σύζυγος του πρίγκιπα Ρενιέ.
Μάλιστα η ίδια είχε αργότερα αποκαλύψει πως η όλη διαδικασία της "βασιλικής εκπαίδευσης" θύμιζε την προσπάθειά που έκανε στο παρελθόν η Grace Kelly για να μάθει έναν ρόλο όταν εργάζονταν στο Χόλιγουντ.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!