VIRAL

Η νύφη Meghan ως σοκολατάκι προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων [εικόνα]

Για ρατσισμό κατηγορούν οι πάντες μια γερμανική σοκολατοβιομηχανία, η οποία αναγκάστηκε να απολογηθεί για ένα ποστ που ανέβασε στα social media και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων καθώς πολλοί θεωρούν πως χλευάζει την αφροαμερικανική καταγωγή της Meghan Markle.

O πριγκιπικός γάμος ήταν σίγουρα το γεγονός του μήνα και συγκέντρωσε το παγκόσμιο ενδιαφέρον και πολλοί θέλησαν να εκμεταλλευτούν τον ντόρο που προκάλεσε στα social media.


Και η γερμανική εταιρεία γλυκών Super Dickmann, θεώρησε... αστείο να δημοσιεύσει στα social media ένα σκίτσο που δείχνει ένα σοκολατάκι να είναι ντυμένο νύφη σαν την Meghan Markle.


Το συγκεκριμένο σκίτσο χαρακτηρίστηκε προσβλητικό και άκρως ρατσιστικό και διαγράφτηκε από τα social media, ενώ η εταιρεία αναγκάστηκε να ζητήσει επίσημα συγγνώμη και μέσω του επίσημου εκπροσώπου της Bernd Roessler, είπε πως στον "πολύχρωμο κόσμο της εταιρείας Super Dickmann, δεν υπάρχουν ρατσιστικές σκέψεις" και παραδέχτηκε πως ίσως δεν είχαν σκεφτεί πως κάποιοι θα έβρισκαν προσβλητικό το σκίτσο.


Όπως αναφέρει η Εvening Standard η απολογία της εταιρείας δεν έχει ικανοποιήσει πολλούς οι οποίοι ζητούν να επιβληθούν και ποινές και πρόστιμα στη γερμανική εταιρεία για το ποστ που χαρακτηρίζεται "απαράδεκτο".
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!