GOSSIP

Γιατί οι Meghan & Harry δεν έφυγαν για το μήνα του μέλιτος;

Αυτή η φωτογραφία δείχνει τους νεόνυμφους να πηγαίνουν σήμερα στο παλάτι του Κένσινγκτον καθώς το ζευγάρι δεν έχει φύγει ακόμα για το μήνα του μέλιτος.

Συνήθως τα ζευγάρια μετά το γάμο τους φεύγουν αμέσως για το μήνα του μέλιτος, αλλά ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ δεν είναι ένα απλό ζευγάρι και έχουν αυξημένες υποχρεώσεις.


Το ζευγάρι θα πάει κάποια στιγμή σε ένα εξωτικό resort στη Ναμίμπια για το μήνα του μέλιτος, αλλά όπως αναφέρει το popsugar.com προς το παρόν έχουν αρκετή δουλειά να κάνουν στην Αγγλία.


Μάλιστα απόψε θα πρέπει να είναι παρόντες στη δεξίωση που γίνεται για τα 70α γενέθλια του πρίγκιπα Κάρολου. Στην ουσία είναι πάρτι γενεθλίων, μολονότι τα κανονικά γενέθλια του Καρόλου είναι μετά από 6 μήνες (το Νοέμβριο) αλλά το παλάτι σκοπεύει να γιορτάσει τα 70 χρόνια του διαδόχου του θρόνου με μια σειρά από εκδηλώσεις που θα γίνουν τους προσεχείς μήνες και η αρχή θα γίνει σήμερα με ένα garden party στο παλάτι.


Η δεξίωση θα γίνει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και σε αυτή αναμένεται να βρεθούν περίπου 6000 καλεσμένοι και φυσικά όλοι περιμένουν να δουν την πρώτη επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού μετά το γάμο. 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!