VIRAL

Πολλοί σχολιάζουν κάτι που έκανε ο David Beckham την ώρα του πριγκιπικού γάμου

Ο πρώην άσος των γηπέδων David Beckham και η σύζυγός του Victoria, ήταν μεταξύ των καλεσμένων που βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου για να παρακολουθήσουν τον πριγκιπικό γάμο.

Και η κάμερα "τσάκωσε" τον David Beckham να κάνει κάτι που γενικά απαγορεύεται να κάνει κανείς όταν βρίσκεται σε μια εκκλησία και ειδικά σε έναν πριγκιπικό γάμο. Τι έκανε; Μασούσε τσίχλα! 
Kαι μάλιστα ο Beckham μασούσε τσίχλα ενώ δίπλα του κάθονταν ο Sir Nicholas Soames, ο Βρετανός πολιτικός του συντηρητικού κόμματος!


Πολλοί σχολίασαν στο twitter την... αταξία του Beckham με αρκετούς να αναφέρουν πως ο David μάλλον νόμιζε πως βρίσκεται σε γήπεδο ποδοσφαίρου.


Αλλά αυτός που πραγματικά ξεσπάθωσε εναντίον του, ήταν ο διάσημος τηλεπαρουσιαστής Piers Morgan, ο οποίος στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής Good Morning Britain, ο οποίος αφού θύμισε στον Beckham πως κανείς δεν πρέπει να μασάει τσίχλα όταν βρίσκεται σε μια εκκλησία, έφτασε στο σημείο να λέει πως ο Beckham δεν πρέπει ποτέ να λάβει τον τίτλο του Ιππότη μετά από αυτό που έκανε.!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!