VIRAL

Αυτό το βλέμμα της Meghan Markle "σαρώνει" στα social media

Μετά την ολοκλήρωση της γαμήλιας τελετής, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έκαναν μια βόλτα με τη βασιλική άμαξα για να χαιρετήσουν το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το κάστρο του Windsor για τον πριγκιπικό γάμο της χρονιάς.

Και ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε ένα στιγμιότυπο όπου η νύφη, που μετά το γάμο της έγινε Δούκισσα του Σάσεξ, κοιτάζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση την κάμερα.


Και οι χρήστες των social media ξετρελάθηκαν με το βλέμμα της Meghan Markle σε αυτή τη συγκεκριμένη πόζα και το Διαδίκτυο έχει γεμίσει με memes.


Χιλιάδες είναι αυτοί  που σχολιάζουν πως αυτό το viral βλέμμα, και το χαμόγελο της Meghan στη συγκεκριμένη φωτογραφία, εκφράζουν τέλεια το συναίσθημα που μπορεί να βιώνει μια γυναίκα που είδε τη ζωή της να αλλάζει, έγινε από σταρ μιας τηλεοπτικής σειράς μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, έσπασε κάθε στερεότυπο (μια μιγάδα, καθολική Αμερικανίδα παντρεύτηκε έναν Βρετανό πρίγκιπα) και έκανε ένα γάμο που παρακολούθησαν δισεκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο, καθώς η ζωή της Meghan μοιάζει πια με παραμύθι που έγινε πραγματικότητα.


Δείτε μερικά μόνο από τα memes που κυκλοφορούν στο twitter για αυτό το βλέμμα και έχουν γίνει viral σε hashtags όπως το #royalwedding. 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!