GOSSIP

O πρίγκιπας Harry σήμερα θα "σπάσει" μια ακόμη παράδοση στο γάμο του

Λίγες ώρες απομένουν για τον πριγκιπικό γάμο της χρονιάς, και καθώς αποκαλύπτονται οι λεπτομέρειες της τελετής, είναι πλέον φανερό πως οι Meghan και Harry θέλουν να κάνουν το γάμο τους με το δικό τους τρόπο, αψηφώντας το πρωτόκολλό. 

Και ήδη το ζευγάρι έχει σπάσει αρκετές παραδόσεις και τώρα αποκαλύφθηκε πως ο Harry σήμερα θα σπάσει μια ακόμη. Ποια είναι αυτή; Σε αντίθεση με άλλους γαλαζοαίματους ο Harry αποφάσισε να φορέσει βέρα στο γάμο του.


Κανένα άλλο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας δεν φόρεσε βέρα. Ακόμα και ο πρίγκιπας William στο γάμο του με την Kate Middleton το 2011 ναι μεν της πρόσφερε μια βέρα, αλλά ο ίδιος δεν έβαλε δαχτυλίδι ενώ ούτε ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, ο Δούκας του Εδιμβούργου φόρεσε ποτέ βέρα. Ο μόνος που φόρεσε βέρα στο γάμο του ήταν ο Κάρολος στο γάμο του με την Καμίλα.


Αυτό δεν ισχύει στο σημερινό πριγκιπικό γάμο, αφού μετά την αποκάλυψη της αναλυτικής διαδικασίας της τελετής του γάμου, μάθαμε πως η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry θα ανταλλάξουν δαχτυλίδια και μάλιστα τα λόγια που θα πουν ο Harry και η Meghan όταν θα φορέσουν βέρες είναι τα ακόλουθα: ""I give you this ring as a sign of our marriage. With my body I honor you, all that I am I give to you, and all that I have I share with you, within the love of God, Father, Son and Holy Spirit." (δηλαδή σου δίνω αυτό το δαχτυλίδι σαν σύμβολο του γάμου μας, και με το σώμα μου και όλο μου το είναι σε τιμώ και σου προσφέρω όλα όσα έχω για να τα μοιραστώ μαζί σου με την αγάπη του Θεού, του Πατρός του Υιού και του Αγίου Πνεύματος".

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί σήμερα 19 Μαΐου, στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στα ανάκτορα του Windsor και θα μεταδοθεί live από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, στις 12 το μεσημέρι. Το ΣΙΓΜΑ θα είναι παρών στο μεγάλο event, και θα καλύψει ζωντανά τον γάμο από τις 12:00 - 14:15 και από τις 14:30 έως τις 16:50 στο πλαίσιο της εκπομπής 'Oh Lala!'.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!