GOSSIP

Θα ξυριστεί ο Harry; Δείτε τα πιο περίεργα στοιχήματα για το γάμο της χρονιάς

Φρενίτιδα επικρατεί εν όψει του πριγκιπικού γάμου στο Λονδίνο και τα γραφεία στοιχημάτων έχουν πάρει φωτιά καθώς πολλοί μπαίνουν και στοιχηματίζουν για τα πιο απίθανα πράγματα που αφορούν τον αυριανό γάμο.

Ένα από τα πιο δημοφιλή στοιχήματα που εμφανίζεται σε πολλά από τα βρετανικά γραφεία στοιχημάτων (τα οποία συνηθίζουν να ασχολούνται με γεγονότα που αφορούν την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, όπως γάμους και γεννήσεις) είναι το αν θα ξυρίσει το μούσι του ο πρίγκιπας Harry για να ντυθεί γαμπρός.


Επίσης μπορεί κανείς να στοιχηματίσει για το αν θα καθυστερήσει να φτάσει η νύφη στην εκκλησία (η απόδοση είναι μικρή - μόλις 4/6- γιατί θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα υπάρξει μια έστω μικρή καθυστέρηση) για το αν η βασίλισσα Ελισάβετ θα βάλει ή όχι γαλάζιο καπέλο και για το χρώμα, τον σχεδιαστή και το αν θα έχει ουρά, βέλο κ.λπ. το νυφικό της Meghan.


Υπάρχουν και στοιχήματα για το ποιος θα τραγουδήσει στο γάμο (με δημοφιλέστερο αυτό που αφορά τον Ed Sheeran) και φυσικά για το ποιος θα συνοδεύσει τη νύφη (φαβορί εμφανίζεται η μητέρα της Meghan, η Doria Ragland).


Aλλά αν θέλετε πραγματικά να ρισκάρετε μπορείτε να ποντάρετε πως ο Donald Trump θα είναι αυτός που θα παραδώσει τη νύφη στην εκκλησία, αφού το συγκεκριμένο στοίχημα (ναι είναι υπαρκτό!) έχει απόδοση 2000/1 αφού ο Αμερικανός πρόεδρος δεν είναι καν καλεσμένος στο γάμο, οπότε είναι εντελώς απίθανο να συμβεί αυτό το σενάριο!

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί, στις19 Μαΐου, στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στα ανάκτορα του Windsor και θα μεταδοθεί live από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, στις 12 το μεσημέρι.Το ΣΙΓΜΑ θα είναι παρών στο μεγάλο event, και θα καλύψει ζωντανά τον γάμο από τις 12:00 - 14:15 και από τις 14:30 έως τις 16:50 στο πλαίσιο της εκπομπής 'Oh Lala!'.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!