GOSSIP

Έγινε η τελική πρόβα για τον πριγκιπικό γάμο της χρονιάς [εικόνες]

Πλέον μπήκαμε στην τελική ευθεία για τον πριγκιπικό γάμο της Αμερικανίδας ηθοποιού Meghan Markle και του Βρετανού πρίγκιπα Harry.

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι τον αυριανό γάμο και όλα πια είναι έτοιμα.


Μάλιστα χθες έγινε και η τελική πρόβα στο παλάτι του Windsor όπου βρίσκεται το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου όπου και θα γίνει η τελετή του γάμου.


Οι φωτογράφοι κατέγραψαν την άφιξη στο παλάτι για την πρόβα, τόσο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, όσο και της Kate Middleton, του πρίγκιπα William αλλά και της βασίλισσας Ελισάβετ που βρέθηκε στη πρόβα.


Και παρά τις αναποδιές που παρουσιάστηκαν το τελευταίο διάστημα με τα σκάνδαλα και την περιπέτεια υγείας του πατέρα της Markle (θυμίζουμε πως ο Thomas Markle δεν θα βρεθεί τελικά στο γάμο και δεν θα παραδώσει τη νύφη, αφού θα κάνει χειρουργική επέμβαση καρδιάς, ενώ είχε προηγηθεί η αποκάλυψη σκανδάλου πως ο ίδιος έστησε δήθεν παπαρατσίστικες φωτογραφίες που πουλήθηκαν στα media) η Meghan έδειχνε να έχει αφήσει πίσω της όλες τις στεναχώριες και τόσο η ίδια, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας ήταν χθες όλο χαμόγελα!

 

Δείτε φωτογραφίες από τη χθεσινή πρόβα που δημοσιεύει η Daily Mail


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!