THE ANALYZER

Χθες η Κατερίνα Δαλάκα αγωνίστηκε με αντίπαλο το Νάσο [βίντεο]

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor όχι μόνο είδαμε τον πρώτο νυχτερινό αγώνα, αλλά η Κατερίνα Δαλάκα έκανε μια επιλογή αντιπάλου που άφησε τους πάντες άφωνους.

Στον αγώνα η Ροδάνθη επικαλέστηκε πρόβλημα με τους φακούς επαφής της και την πισίνα της πίστας και δήλωσε ότι δεν θα παίξει. Επειδή όμως οι γιατροί δήλωσαν ότι μπορεί να παίξει, η ομάδα της παίρνει ποινή. Έτσι τα κορίτσια των Διασήμων μπορούσαν να επιλέξουν όποιον αντίπαλο ήθελαν στις κούρσες που θα είχαν τη Ροδάνθη αντίπαλο. Η Δαλάκα τους ξάφνιασε όλους όταν επέλεξε τον Νάσο (ο Σάκης είπε πως δεν έχει ξαναγίνει να επιλέγει μια γυναίκα ως αντίπαλο έναν άντρα, αλλά αυτό δεν απαγορεύεται από τους κανονισμούς του παιχνιδιύ). Μάλιστα η Κατερίνα κέρδισε τον αγώνα με το Νάσο.

Η ίδια δε είπε στις κάμερες πως έκανε αυτή την επιλογή "για να τους την σπάσει" και εξήγησε πως δεν θέλει να την κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια της οι Μαχητές, θέτοντας εκτός αγωνίσματος την Ροδάνθη.

«Από τους τέσσερις άντρες ήθελα να παίξω και να αγωνιστώ με τον Νάσο, γι΄αυτό και έγινε αυτή η επιλογή», είπε και στη συνέχεια εξήγησε γιατί διάλεξε να αγωνιστεί εναντίον ενός άντρα:

«Πρώτον, γιατί το ήθελα από την αρχή του παιχνιδιού να μου δοθεί μια ευκαιρία τέτοια και δεύτερον γιατί με έχει κουράσει να με κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μου με αυτό που κάνουνε με την Ροδάνθη κάθε φορά. Σε όποια πίστα της ταιριάζει, παίζει και αγωνίζεται, δηλαδή σε 20 παιχνίδια απ’ όλο το Survivor. Σε όποια πίστα ξέρει πως θα την αφήσουμε πίσω κάποια μέτρα, είναι μεγάλη πίστα και υπάρχει μεγάλο παρκούρ, επειδή έχουμε πλεονέκτημα σαν παίκτριες εγώ και η Μελίνα, πάλι σκαρφίστηκαν μια δικαιολογία. Εμένα, όταν μου φέρονται έτσι, δηλαδή δεν παίζουν δίκαια, για να τους “την σπάσω”, ήθελα να τους δείξω ότι δεν φοβόμαστε καμία άλλη αντίπαλο και ότι επιλέγω άντρα για να δείτε πως με αυτό που κάνετε δεν μας κάνετε δύσκολα τα ματσαρίσματα», είπε μεταξύ άλλων.

.

Πάντως οι Μαχητές τελικά επικράτησαν στον πρώτο νυχτερινό αγώνα επάθλου με σκορ 10-5 και κέρδισαν ένα πλούσιο γεύμα σε πολύ καλό εστιατόριο με μπριζόλα, πατάτες και σουφλέ σοκολάτας και ο Νάσος αργότερα σχολίασε μπροστά στις κάμερες την επιλογή της Κατερίνας και είπε πως δεν θέλει να πιστέψει πως τον διάλεξε για αυτό το λόγο.


Την επόμενη μέρα οι Μαχητές πήγαν για το έπαθλο και ενθουσιάστηκαν, αλλά η επιλογή της Κατερίνας ήταν στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!