THE ANALYZER

Χαμός στο χθεσινό συμβούλιο - Πρώην "φίλοι" κοντραρίστηκαν [βίντεο]

Οι πρόσφατες αλλαγές στη σύνθεση των ομάδων του Survivor έκαναν πρώην φίλους και συμπαίκτες να είναι πλέον αντίπαλοι και οι εντάσεις άρχισαν από την πρώτη κιόλας εβδομάδα.

Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού ο Σάκης Τανιμανίδης ζήτησε από τους παίκτες να σχολιάσουν όλα όσα συνέβησαν την τελευταία εβδομάδα και δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι κόντρες μεταξύ πρώην φίλων και συμπαικτών.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος προσπάθησε να εξηγήσει γιατί οι άλλοι θεωρούν πως έχει αλλάξει στάση, η Εύη φάνηκε να έχει κόντρα με την Κατερίνα, ο Ηλίας με την Μελίνα, αλλά και τον Χάρη και γενικά έγινε ένας χαμός.

H Εύη Σαλταφερίδου εξέφρασε την ενόχληση για τη στάση της Κατερίνας Δαλάκα τις τελευταίες ημέρες. «Κι εμείς αλλάξαμε καλύβα, αλλά μία κίνηση προς την άλλη μεριά την κάναμε. Εμένα με έχει ενοχλήσει. Δεν είμαι νευριασμένη, αλλά με πείραξε γιατί είχα καλές σχέσεις με κάποια άτομα. Θα κάνεις κίνηση μία, δύο, τρεις φορές, αλλά μετά από ένα σημείο νομίζεις ότι ενοχλείς ή ότι άλλαξε κάτι. Ναι, προφανώς και μιλάω για την Κατερίνα», είπε η Εύη Σαλταφερίδου.

«Από τις τρεις μέρες που έχουν αλλάξει οι ομάδες, τη μία μέρα τα παιδιά έλειπαν εντελώς από την παραλία. Τη δεύτερη λείπαμε εμείς στην επικοινωνία και δεν έχουμε ακόμα κάτσει. Και είναι λογικό με τη Μελίνα, τη Βιργινία, τον Χάρη και τον Κωνσταντίνα να οργανωθούμε…
Εννοείται ότι με την Εύη έξω από το παιχνίδι θα είμαστε κάθε μέρα μαζί. Αλλά δεν μπορώ εγώ να σπαταλήσω χρόνο, γέλια και χαρές, σε ηλιοθεραπεία και σε τέτοια και να μην δώσω χρόνο στην ομάδα αυτή που πρέπει να γίνει πολύ δυνατή», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Δαλάκα.

Η Μελίνα, ξεκινώντας να μιλάει στο συμβούλιο του νησιού είπε ότι δεν έχει έρθει σε επαφή με τα παιδιά της άλλης ομάδας, λέγοντας όμως ότι θα γίνει και αυτό κάποια στιγμή,  «δεν έχουμε πάθει κάτι. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό, κάποια στιγμή είχα πάει στην καλύβα τους, μαγείρευαν, θα γίνει κάποια στιγμή, δεν είχα κάνει κάτι».

Ο Ηλίας, πρώην κολλητός της Μελίνας σήκωσε το γάντι και της απάντησε: « Είχαν προηγηθεί τρεις προσπάθειες να της μιλήσω και δεν ήθελε, την είχα πιάσει στη φωτιά κατάλαβα ότι ήταν απογοητευμένη δεν ήθελα να την πιέσω και μετά τον αγώνα για το έπαθλο, μετά τη νίκη των Μαχητών, πήγα να την πιάσω και μου απομάκρυνε το χέρι. Εμενα μου αρέσει να ξεκαθαρίζω τα πράγματα, δεν μπορώ να πω δεν έγινε και κάτι. Εξω, όλοι έχουμε βιώσει απογοήτευση από ανθρώπους που είχαμε κοντά μας. Εγώ έχω την απαίτηση ό,τι την ενοχλεί να το πει και είχα πει ότι ότι και να γίνει κάτι δεν θα άλλαζαν ποτέ αυτά που ένιωθα για εκείνη.  Είμαι και εγώ παγωμένος και είναι λογικό». 

Στη συνέχεια η Μελίνα Μεταξά, προσπαθώντας να εξηγήσει τη στάση των πρώην Μαχητών που πήγαν στους Διασήμους είπε ότι για εκείνους άλλαξαν τα δεδομένα, ότι προσπαθούν να προσαρμοστούν και είναι δύσκολο. 

«Για αυτά που λέει ο Ηλίας είναι λογικό όταν χάνει κάποιος να είναι χαρούμενος και όταν χάνει κάποιος να είναι απογοητευμένος. Οτι χρειάζεται χρόνο κάποιος άνθρωπος να προσαρμοστεί δεν σημαίνει ότι έχει κάτι κακό μέσα του. Δεν είχαμε χρόνο να έρθουμε σε επαφή. Αισθάνθηκα ότι η ομάδα μου δεν με ήθελε και βρέθηκα σε άλλη ομάδα».

Ο Ηλίας ανταπαντώντας είπε ότι προσπάθησε να εξηγήσει στη Μελίνα τους κανόνες κάτω από τους οποίους έκανε τις επιλογές του και συμπλήρωσε: «Εγώ πιστεύω ότι όταν έχεις φιλία με κάποιον χαίρεσαι με τη χαρά του άλλου, το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να θεωρήσει δεδομένες τις σχέσεις και να πιστέψει ότι όταν γυρίσει όλα θα είναι καλά. Δεν είμαι σάκος του μποξ να δέχομαι χτυπήματα και μετά να είναι καλά, αλλάζουν κάποια πράγματα μετά από κάποιες καταστάσεις». 

Στη συνέχεια, μάλιστα, ο Ηλίας, πέταξε τα καρφιά του κατά του Χάρη Γιακουμάτου, κατηγορώντς τον ουσιαστικά ότι εκείνος έφταιγε που δεν μιλούσε πριν με τον Νικόλα Αγόρου. 

«Χτίσαμε σχέσεις από το μηδέν, όπως με τον Νικόλα με αποτέλεσμα να καθόμαστε όλοι μαζί και να νιώθουμε όλοι καλά. Καταλάβαμε ότι άνθρωποι που μίλαγαν για την ενότητα κράταγαν τις αποστάσεις τους. Άρα έφυγαν αυτοί και βελτιώθηκε το κλίμα. Όταν μιλάς για ενότητα αλλά επειδή ξέρεις ότι ο Νικόλας δεν έχει επαφές με τον Ηλία θα πας να μεταφέρεις κάτι... Είπαμε με τον Νικόλα ότι θα είμαστε πιο προσγειωμένοι αυτή τη φορά και δεν θα αφήσουμε κάτι μικρό να μας κάνει κακό στην ομάδα. Σαν Ηλίας δεν ένιωσα ποτέ καλά γιατί μπορεί να παίρνω τα πράγματα πολύ της μετρητής και όταν έχω ανοιχτεί και μετά κατηγορηθεί δεν νιώθω άνετα. Όταν λέω ότι κάποιος έχει μεταφέρει πράγματα δεν μπορώ να το πω γιατί δεν αφορά μόνο εμένα.

Ο Χάρης Γιακουμάτος φυσικά σήκωσε το γάντι και απάντησε στον Ηλία: «Ο Ηλίας πάντα είχε με κάποιον πρόβλημα κάθε μέρα. Με κούρασε αφόρητα να ακούω κάθε μέρα προβλήματα. Τους είπα ότι δεν μπορώ να ασχολούμαι κάθε μέρα με τα προβλήματα που βρίσκετε. Τους είχα πει όσο θες να μιλάμε να μην με απασχολείς με μικροπροβλήματα που δημιουργούνται. Δεν μπορούσα να ασχολούμαι με μικροπροβλήματα και έκατσα δίπλα σε ανθρώπους που μου προσέφεραν ηρεμία». 

Ο Ηλίας Γκότσης παρενέβη για να πει ότι καποιοι πρώην Μαχητές δεν περίμεναν ότι θα τα βρε με τον Νικόλα Αγόρου και δεν πίστευαν ότι θα μεταφερθούν πράγματα που είχαν ειπωθεί, από τη μια πλευρά στην άλλη. 

Εκεί, μάλιστα, παρενέβη και ο Πάνος: «Πώς είναι δυνατό μετά τη δημιουργία των νέων ομάδων, μέσα σε δυο ώρες, να έχει οριοθετηθεί η παραλία. Δεν έρχονται τα παιδιά από την άλλη ομάδα σε εμάς πλέον», είπε με τον Χάρη Γιακουμάτο να του απαντά λέγοντας ότι: «Δεν αλλάξατε καλύβα απλά σας ήρθαν δυο καινούργιοι. Για εμάς είχε μεγάλη διαφορά και ταλαιπωρία. Οι άνθρωποι που ενδιαφέρθηκαν και ήρθαν, συζητήσαμε μαζί τους και εκφράσαμε τις απόψεις μας». 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!