GOSSIP

Ούτε τα αδέλφια της Meghan Markle θα πάνε στο γάμο της; [εικόνες]

Λίγο πριν το γάμο της χρονιάς, αυτόν της Αμερικανίδας ηθοποιού Meghan Markle και του Βρετανού πρίγκιπα Harry, η οικογένεια της Meghan συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα και τα μέλη της φροντίζουν διαρκώς να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των media.

Μετά το θρίλερ με τον πατέρα της Meghan Markle, τον Thomas Markle, ο οποίος δεν θα βρεθεί τελικά στο γάμο και θα κάνει χειρουργική επέμβαση στην καρδιά, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με στημένες φωτογραφίες που πουλήθηκαν στα media, τώρα και τα αδέλφια της Meghan προκαλούν ξανά το ενδιαφέρον των media.


Η Meghan έχει δύο ετεροθαλή αδέλφια: την 53χρονη Samantha και τον 51χρονο Thomas Jr, που ο πατέρας της έχει αποκτήσει με άλλες γυναίκες (όχι τη μητέρα της Markle, την Doria Ragland) και θυμίζουμε πως ο ετεροθαλής αδελφός της Meghan είχε στείλει επιστολή στον πρίγκιπα Harry όπου του έλεγε πως η Meghan είναι απαράδεκτη που δεν τον κάλεσε στο γάμο (και κάλεσε αγνώστους) και του ζητούσε να την χωρίσει!


Τελικά όντως τα ετεροθαλή αδέλφια της Meghan δεν είναι καν καλεσμένα στο γάμο. Μάλιστα η ετεροθαλής αδελφή της Meghan με νέες της δηλώσεις στο βρετανικό τηλεοπτικό σόου Loose Women και άλλες βρετανικές εκπομπές (εμφανίστηκε και στο Good Morning Britain), είπε πως όχι μόνο δεν κάλεσε την ίδια, αλλά ούτε και κανένα άλλο μέλος της οικογένειας (όπως τα ανίψια της, αφού η ίδια η Samantha έχει τρία παιδιά και ο αδελφός της επίσης έχει δύο γιους) και είπε πως η Meghan δεν κάλεσε ούτε συγγενείς από την οικογένεια της μητέρας της Doria (ωστόσο αυτό δεν ξέρουμε αν ισχύει). Η Samantha που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, ισχυρίζεται πως η ίδια μεγάλωσε την Meghan για 12 χρόνια, όταν ζούσε στην Καλιφόρνια, ωστόσο άλλες πηγές αναφέρουν πως οι δυο αδελφές δεν μεγάλωσαν μαζί, ούτε ζούσαν στο ίδιο σπίτι.

 Πάντως η Samantha, αφού είπε πως δεν καταλαβαίνει αυτή τη συμπεριφορά της Meghan, φρόντισε να προσθέσει πως η ίδια προσωπικά δεν της κρατάει κακία.

Η αδελφή της Meghan

Ο αδελφός της Meghan


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!