GOSSIP

Τελικά ποιος θα παραδώσει τη Meghan ως νύφη; Δείτε τα 6 πιθανά σενάρια

Πλέον είναι επίσημο πως ο πατέρας της Meghan Markle, o Thomas Markle, δεν θα βρεθεί στο γάμο της κόρης του και όλοι αναρωτιούνται ποιος τελικά θα είναι αυτός που θα συνοδεύσει την Markle στην εκκλησία και θα την παραδώσει στον πρίγκιπα Harry.

Ο Thomas Markle επικαλέστηκε λόγους υγείας (θα κάνει χειρουργική επέμβαση για την καρδιά του) για να δικαιολογήσει την απουσία του από το γάμο της χρονιάς. Ωστόσο όλοι πιστεύουν πως ο πραγματικός λόγος είναι η αποκάλυψη του σκανδάλου πως είχε στήσει φωτογραφίες του που πουλήθηκαν στα media σε συνεργασία με γνωστό Βρετανικό πρακτορείο (δείτε ΕΔΩ όλα όσα έχουν συμβεί με τον πατέρα της Markle)


Η Meghan είναι πολύ στεναχωρημένη με αυτή την εξέλιξη που έγινε λίγες μόνο μέρες πριν το γάμο, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο πρίγκιπας Harry αισθάνεται ένοχος που συμβαίνουν όλα αυτά στην αγαπημένη του καθώς η Meghan (μολονότι ήταν και η ίδια χολιγουντιανή σταρ) και η οικογένειά της βρέθηκαν να αντιμετωπίζουν το απίστευτο πρεσάρισμα που ασκούν τα media στα μέλη της βασιλικής οικογένειας.


Και τώρα όλοι αναρωτιούνται ποιος θα πάρει τη θέση του Thomas Markle στο γάμο και θα συνοδεύσει τη νύφη στην εκκλησία.
Πέντε είναι τα πιο πιθανά σενάρια:


1. Η μητέρα της Meghan, η Doria Ragland.

Η οποία ήδη από την περασμένη εβδομάδα βρίσκεται στο Λονδίνο και είναι διαρκώς στο πλευρό της κόρης της. Δημοσιεύματα θυμίζουν δε πως και στο παρελθόν μια γυναίκα έχει συνοδεύσει μια νύφη σε βασιλικό γάμο, αφού το 1885, η βασίλισσα Victoria παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Henry με την κόρη της (την πριγκίπισσα Beatrice) να τη συνοδεύει στην εκκλησία.


2. Ο Κάρολος
Ο πατέρας του πρίγκιπα Harry επίσης μπορεί να συνοδεύσει τη νύφη στο γάμο που θα γίνει στις 19 Μαΐου, καθώς ο ίδιος έχει δείξει πως θέλει να έχει όσο γίνεται πιο ενεργό ρόλο στο γάμο του γιου του και ήδη έχει ανακοινώσει πως διοργανώνει και δεύτερη γαμήλια δεξίωση την ημέρα του γάμου για τους μελλόνυμφους.

3. Ο πρίγκιπας William
Ο αδελφός του πρίγκιπα Harry έχει ήδη το ρόλο του best man (κουμπάρου) στο γάμο και ίσως συνοδεύσει και τη νύφη. Και αυτό το σενάριο το έχουμε ξαναδεί σε βασιλικό γάμο, αφού το 1960 η πριγκίπισσα Margaret, στο γάμο της με τον Antony Armstrong-Jones, συνοδεύτηκε από τον άντρα της αδελφής της, τον πρίγκιπα Philip, αφού ο πατέρας της, ο βασιλιάς George VI , πέθανε μόλις 8 μέρες πριν το γάμο.


4. Ο ίδιος ο πρίγκιπας Harry
Οι New York Times τονίζουν πως πλέον πολλά ζευγάρια επιλέγουν να μπαίνουν μαζί (νύφη και γαμπρός) στην εκκλησία, κάτι που έκανε και ο Κάρολος στο γάμο του με την Καμίλα το 2005.


5. Μια καλή φίλη ή ένας καλός φίλος
Ήδη αρκετοί φίλοι και φίλες της Meghan Markle βρίσκονται στο Λονδίνο για το γάμο και ίσως η Meghan επιλέξει κάποιον.α από αυτούς. Πάντως αυτό το σενάριο δεν είναι πολύ πιθανό, γιατί θυμίζουμε πως η Meghan δεν θέλησε να έχει καν παράνυφους (maid of honour) στο γάμο της γιατί είπε πως ήταν αδύνατο να ξεχωρίσει κάποια από τις φίλες της. Αλλά ίσως, λόγω των εξελίξεων, θελήσει να δώσει ένα ρόλο στο γάμο της σε κάποιο πρόσωπο από το στενό φιλικό της κύκλο.


6. Κανείς
Υπάρχει και αυτό το σενάριο: να μην συνοδέψει κανείς τη νύφη και μάλιστα κάποιοι τονίζουν πως ίσως η Meghan ως φεμινίστρια και υπέρμαχος των δικαιωμάτων των γυναικών να επιλέξει αυτό το σενάριο για να κάνει και ένα statement!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!