VIRAL

Αυτός είναι ο άντρας που εισέβαλε χθες στη σκηνή της Eurovision [βίντεο]

Ένα από τα απρόοπτα του χθεσινού διαγωνισμού τραγουeδιού της Eurovision στη Λισαβόνα, ήταν και η εισβολή αυτού του άντρα στη σκηνή του Altice Arena, την ώρα που τραγουδούσε η εκπρόσωπος του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο άντρας που κατάφερε να σπάσει τα μέτρα ασφαλείας και να αρπάξει το μικρόφωνο από την τραγουδίστρια SuRie, είναι ένας πολιτικός ακτιβιστής και ράπερ γνωστός ως Dr AC.


Ο συγκεκριμένος άντρας θέλησε να μεταφέρει με την στάμπα που έφερε το μπλουζάκι του, το μήνυμα να αγοράσει το κοινό το βιβλίο του που φέρει τον τίτλο: 'The Workings of The U.K STATE MAFIA: U.K Media" (τα έργα της μαφίας του βρετανικού κράτους και των βρετανικών media).


Ο Βρετανός άντρας τώρα κρατείται από τις Αρχές και διαπιστώθηκε πως δεν είναι η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο, αφού το 2017 είχε διακόψει ένα τραγούδι εισβάλλοντας στη σκηνή του βρετανικού τηλεοπτικού The Voice και κάτι αντίστοιχο έκανε φέτος και στα National Television Awards.


Για την ιστορία η EBU πρότεινε στο Ηνωμένο Βασίλειο να επαναλάβει τη live εμφάνιση που διεκόπη, αλλά η SuRie και το επιτελείο της αρνήθηκαν.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!