GOOD LIFE

Light Blue 2018 - Italian Zest: Mια νέα Limited Edition ενός αγαπημένου αρώματος

Φέτος το καλοκαίρι οι Dolce & Gabbana προσθέτουν ένα νέο twist  στα λατρεμένα αρώματα Light Blue και Light Blue Pour Homme με μια νέα Limited Edition, περιορισμένη έκδοση: Italian Zest, εμπνευσμένο από την ιταλική scorza di limone – τη φλούδα λεμονιού. Αυτό το νέο άρωμα γιορτάζει τη χαρά μιας ηλιόλουστης καλοκαιρινής ημέρας στο Κάπρι.

Φωτεινό και με πλούσια αποστάγματα ιταλικών ποιοτικών εσπεριδοειδών που μαζεύονται από ανθισμένα περιβόλια - λεμόνι γι’ αυτήν, περγαμόντο γι' αυτόν - η Italian Zest Limited Edition προσφέρει μια πλούσια εμπειρία οσφρητικής τέχνης που θυμίζει τη μοναδική, γεμάτη φρεσκάδα μυρωδιά τους.

Καθώς το καλοκαίρι φέρνει ζωντανά χρώματα και ζωή στο Κάπρι, το νησί καλωσορίζει μια εκθαμβωτική ατμόσφαιρα γεμάτη από χαρά, αγάπη και αισθησιασμό.

Το Light Blue Italian Zest είναι μια πρόσκληση για να κάνει το καλοκαίρι λαμπερό και ζωηρά δροσερό.

ITALIAN ZEST, ΕΝΑ EAU DE TOILETTE ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ

 

LIGHT BLUE ITALIAN ZEST

Σε αυτή την καλοκαιρινή παραλλαγή, ο αρωματοποιός Olivier Cresp εκτοξεύει την φρουτώδη floral υπογραφή του Light Blue με μια γενναιόδωρη δόση από το εύγευστο λεμόνι της Καλαβρίας.

Εκχυλίσματα από «limoni primofiore» - από λεμόνια δηλαδή, που έχουν μεγαλώσει από την πρώτη ανθοφορία του δέντρου- που μαζεύονται με το χέρι, και θεωρούνται ως η καλύτερη ποιότητα, λόγω της πιο έντονης γεύσης τους.

Τόσο το ξύσμα όσο και ο πολτός τους είναι ευαίσθητα στη θερμότητα και πρέπει να συμπιεστούν σύμφωνα με την τεχνική της πατροπαράδοτης ψυχρής συμπίεσης που ονομάζεται sfumatrice, για να παράγει ένα αληθινό αιθέριο έλαιο με γαστρονομικές πτυχές.

Φωτισμένο από το γευστικό εσπεριδοειδές, η υπογραφή του Light Blue από το σικελικό κέδρο και οι νότες κορυφής από μήλα Granny Smith γίνονται ακόμη πιο φρουτώδεις και πιο ζουμερές. Το λαμπερό λευκό τριαντάφυλλο και η καρδιά των πετάλων γιασεμιού είναι πιο λαμπερά από ποτέ. Το ίχνος που αφήνει από πλούσιες νότες σε κεχριμπάρι και τα ζεστά musk γίνεται πιο λαμπερό. Μια νέα όψη της μεσογειακής θηλυκότητας αποκαλύπτεται με ένα twist του Italian Zest.

 

ΕΛΑΦΡΑ ΜΠΛΕ ITALIAN ZEST POUR HOMME

Ο αρωματοποιός Alberto Morillas επανεφευρίσκει το Light Blue Pour Homme με μια υπερβολική δόση από φρέσκο περγαμόντο, ένα πλούσιο σε έντονο άρωμα εσπεριδοειδών με νότες από πιπέρι, musk και δρυ.

Το σχήμα του μοιάζει σαν ένα μικρό κίτρινο πορτοκάλι, η Bergamia Citrus καλλιεργείται αποκλειστικά στην Καλαβρία. Το αιθέριο έλαιο της αποκτάται από το ξεφλούδισμα των καρπών, στη συνέχεια, πιέζοντας το φλοιό για να προστατεύσει τα σύνθετα, ευαίσθητα και ντελικάτα αρώματα του.

Στο Italian Zest, μια καθαρή έκρηξη φρέσκου περγαμόντου ενισχύει την αντίθεση του Light Blue Pour Homme για δροσιά και αισθησιασμό. Φωτίζοντας τις κορυφαίες νότες του, ένα παγωμένο κοκτέιλ από γκρέιπφρουτ και μανταρίνι, πιπέρι και ζουμερό juniper, προσθέτουν μια πικάντικη γεύση στις νότες της καρδιάς όπου κυριαρχούν το δεντρολίβανο και το rosewood.  Αντίθετα, το ζωηρό άρωμα από λιβάνι και τα musks γίνονται ιδιαίτερα αισθητά, αφού είναι ακόμη πιο δυνατά.

 

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Το φωτεινό κίτρινο λεμόνι χαρίζει το ηλιόλουστο χρώμα του στο καπάκι και στους χυμούς του αρώματος. Τα κουτιά σε μπλε χρώμα του ουρανού, διακοσμούνται με ένα ρετρό και παιχνιδιάρικο σχέδιο και μια απεικόνιση των βράχων Faraglioni στο φόντο.

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ LIGHT BLUE ΚΑΙ ΤΟ LIGHT BLUE POUR HOMME

LIGHT BLUE

Τόσο φρέσκο όσο είναι η κατάδυση στη θάλασσα, το Light Blue είναι η πεμπτουσία της χαράς της ζωής και της αποπλάνησης. Ο Σικελιάνικος κέδρος συνδυάζεται με την τραγανή ζωντάνια των μήλων Granny Smith και τη μοναδική γοητεία της καμπανούλας (το φυτό bluebell με τα κωνικά σαν καμπανούλες άνθη). Το άρωμα του μπαμπού σμίγει με ένα μπουκέτο από γιασεμί και ντελικάτα λευκά τριαντάφυλλα. Το ξύλο λεμονιάς αναμιγνύεται με το κεχριμπάρι και το musk. Φρουτώδες και λουλουδάτο, αντανακλά τη γυναικεία θηλυκότητα.

 

LIGHT BLUE POUR HOMME

Το άρωμα του Light Blue Pour Homme συλλαμβάνει τη φρεσκάδα και το αισθησιακό Μεσογειακό καλοκαίρι. Ένα ξυλώδες πικάντικο άρωμα που προσφέρει ένα αρρενωπό μείγμα από τον συνδυασμό του κέδρου και του  περγαμόντου και τη διεγερτική γεύση του γκρέιπφρουτ και το σαρκώδες μανταρίνι της Σικελίας. Στην καρδιά, το αρωματικό δεντρολίβανο, το λεπτό αλλά πικάντικο πιπέρι από το Σιτσουάν μετριάζονται από το αισθησιακό άρωμα του rosewood. Ένα υποτιμημένο μείγμα από ξύλο musk, λιβάνι και βρύα βελανιδιάς δημιουργούν αυτό το άρωμα υπογραφής.

Η ΝΕΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ

Οι Dolce & Gabbana σας μεταφέρει στο Capri για μια αισθησιακή απόδραση με το Light Blue και το Light Blue Pour Homme. Η Bianca Balti και ο David Gandy ενσαρκώνουν τα δυο διαχρονικά αρώματα, και ζουν το ρομαντικό ειδύλλιο τους κάτω από τον καυτό ήλιο της Ιταλίας με τα βράχια Faraglioni στο βάθος.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!