WOMEN'S GUIDE

Και η Lady Gaga ετοιμάζει δικό της brand με καλλυντικά;

Φουντώνουν οι φήμες πως και η διάσημη τραγουδίστρια Lady Gaga ετοιμάζεται να λανσάρει δικό της brand με καλλυντικά.

Τον τελευταίο καιρό η μία με την άλλη οι celebrities αποφασίζουν να επεκτείνουν την επιχειρηματική δράση τους και στη βιομηχανία της ομορφιάς και του μακιγιάζ.


Έτσι μέχρι στιγμής είδαμε από τηλεπερσόνες όπως η Kim Kardashian και φυσικά η Kylie Jenner αλλά και η μαμά τους Kris Jenner να λανσάρουν δικά τους brands ενώ σταρ όπως η Rihanna, η οποία δημιούργησε το άκρως επιτυχημένο brand Fenty Beauty γίνονται ζάμπλουτες καθώς τα καλλυντικά τους γίνονται ανάρπαστα.


Και τώρα όλα δείχνουν πως και η Lady Gaga ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο. Η ίδια δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα, αλλά οι φαν της διαπίστωσαν πως η εταιρεία της Lady Gaga (η Ate My Heart Inc.) πριν από λίγους μήνες φρόντισε να καταθέσει αίτηση για να πατενταριστεί το brand "Haus Beauty".


Βέβαια αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι, αλλά θυμίζουμε πως και πριν η Rihanna πει έστω και μία κουβέντα για το Fenty beauty, οι φαν της είχαν επίσης εντοπίσει (μήνες πριν το λανσάρισμα και την ανακοίνωση του brand)  πως είχε γίνει αίτηση για πατέντα!


 

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on Apr 28, 2018 at 10:34am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!