GOSSIP

Οι πρώτες δηλώσεις της Φουρέιρα μετά το χθεσινό της θρίαμβο [βίντεο]

Όλοι μιλούν για θρίαμβο της Ελένης Φουρέιρα αφού η χθεσινή της εμφάνιση στον Α Ημιτελικό της Eurovision της Λισαβόνας, όχι μόνο της χάρισε ένα εισιτήριο για τον τελικό αλλά την έχει αναδείξει πλέον σε φαβορί.

Μάλιστα σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ο δημοσιογράφος του Star Γιάννης Πουλόπουλος, που εδώ και χρόνια καλύπτει τη Eurovision, είπε πως τόσα χρόνια δεν θυμάται ποτέ άλλοτε ένα τραγούδι από την 20η θέση στα προγνωστικά να σκαρφαλώνει στην κορυφή και επιβεβαίωσε πως η αντίδραση κοινού και δημοσιογράφων μετά τη χθεσινή εμφάνιση της Ελένης ήταν ενθουσιώδης.


Η δε Ελένη, χθες μίλησε αμέσως μετά την πρόκρισή της στις κάμερες και δεν έκρυψε την χαρά της, ευχαρίστησε θερμά την Κύπρο που της "πρόσφερε απλόχερα αυτή την ευκαιρία".
Όμως το χαμόγελό της σκοτείνιασε όταν μίλησε για τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον τελικό και είπε για τη Γιάννα Τερζή: "Η Γιάννα είναι νικήτρια. Να μη στεναχωριέται καθόλου. Η Ελλάδα να είναι περήφανη. Κι εγώ το ήθελα πολύ να περάσει η Γιάννα. Η Ελλάδα είναι η πατρίδα μου".

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσιεύει το tlife.gr
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!