VIRAL

Ο σωματοφύλακας της Kylie Jenner ξαφνικά έγινε σταρ στα social media

Τις τελευταίες μέρες τα social media έχουν πάρει φωτιά με χιλιάδες φαν της Kylie Jenner να αναφέρονται διαρκώς στον γοητευτικό σωματοφύλακα της νεαρής σταρ, τον Tim Chung.

Kαι ο λόγος που όλοι ασχολούνται με τον όμορφο, ασιατικής καταγωγής, γεροδεμένο Tim (ο οποίος να σημειωθεί πως εκτός από σωματοφύλακας είναι και μοντέλο) είναι γιατί πιστεύουν πως αυτός είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού της Kylie, της νεογέννητης κόρης της Stormi.


Στο twitter γίνεται εδώ και μέρες (από όταν δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες του σωματοφύλακα μαζί με την Kylie) γίνεται χαμός με πολλούς να είναι πεπεισμένοι πως το παιδί μοιάζει στον Tim και όχι στον Αφροαμερικανό ράπερ Travis Scott που είναι ο σύντροφος της Kylie Jenner και πατέρας του παιδιού.


Ο νεαρός σωματοφύλακας είδε ξαφνικά τους followers του στα social media να πολλαπλασιάζονται με ασύλληπτους ρυθμούς μέσα σε διάστημα μόλις 5 ημερών και τα σχόλια ειδικά στο προφίλ του στο Instagram  έπεφταν βροχή. 


Και κάποια στιγμή ο Tim ανέβασε στο Instagram μια χαλαρή πόζα του και έγραψε δίπλα σε αυτή απλά τη λέξη Chill (χαλαρώνω) και αυτό ήταν αρκετό για να προκαλέσει νέο χαμό στα social media, αφού εκατοντάδες χιλιάδες θεώρησαν πως ο Tim είπε "χαλαρώστε" ως απάντηση στις φήμες πως είναι ο πατέρας του παιδιού της Kylie! 

 

Δεν ξέρουμε αν τελικά ο Tim είναι ο αληθινός πατέρας της Stormi αλλά σίγουρα έχει βρει τον μπελά του


 

 

A post shared by TIM CHUNG (@timmm.c) on May 5, 2018 at 4:55pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!