VIRAL

Ο DJ Khaled δεν κάνει στοματικό σεξ στη γυναίκα του και ο The Rock το σχολιάσε

Χαμό από σχόλια προκάλεσε ο διάσημος μουσικός παραγωγός DJ Khaled καθώς τις τελευταίες μέρες έγινε viral βίντεο που τον δείχνει να δηλώνει πως δεν κάνει ποτέ στοματικό σεξ στη γυναίκα του γιατί είναι... βασιλιάς!

Οι σεξιστικές  δηλώσεις του DJ KHaled προέρχονται από μια παλιά συνέντευξή του στη ραδιοφωνική εκπομπή «Breakfast Club» η οποία είχε γίνει το 2015. Ο Khaled ακούγεται να λέει:  «Μια γυναίκα πρέπει να εξυμνεί τον άνδρα, τον βασιλιά. Με τη σειρά του πρέπει κι αυτός να εξυμνεί τη βασίλισσα. Ο δικός μου τρόπος να το κάνω αυτό είναι να της προσφέρω ένα ωραίο σπίτι, ωραία ρούχα, να φροντίζω την οικογένειά μας. Εγώ βάζω όλον τον κόπο» και όταν ρωτήθηκε αν κάνει ποτέ στοματικό σεξ σε γυναίκες, απάντησε «Μπαααα. Εγώ δεν το κάνω ποτέ αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο μουσικός παραγωγός, τονίζοντας ωστόσο ότι μια γυναίκα έχει υποχρέωση να προσφέρει στοματικό σεξ στον άντρα της. «Υπάρχουν διαφορετικοί κανόνες. Εμείς είμαστε οι βασιλιάδες. Υπάρχουν πράγματα που ίσως δεν θες να κάνεις, αλλά πρέπει. Εγώ όμως με τίποτα δεν μπορώ να το κάνω».

 

Αυτές οι δηλώσεις προκάλεσαν χαμό από σχόλια στα social media και μεταξύ αυτών που έσπευσαν να σχολιάσουν τις δηλώσεις του διάσημου παραγωγού ήταν και πολλοί celebrities όπως η ηθοποιός Evan Rachel Wood (η οποία έχει μιλήσει ανοιχτά για τις σχέσεις της με γυναίκες) η οποία έγραψε "Δεν ξέρεις τι χάνεις φίλε. Στο λέει ένας περήφανος άνθρωπος που βρίσκει μεγάλη χαρά στο να προσφέρει απόλαυση στις γυναίκες. Καιρός να ωριμάσεις".


Ωστόσο το πιο απολαυστικό σχόλιο ήταν αυτό του Dwayne Johnson ο οποίος έγραψε: "Εχμμ (καθαρίζω το λαιμό) ως άντρας καμαρώνω πολύ που είμαι μάστερ σε ΟΛΕΣ τις performances (σ.σ. τις σεξουαλικές) Ίσως έδωσα πολύ περισσότερες πληροφορίες, Τώρα ήσυχα θα αποχωρήσω από αυτό το διασκεδαστικό trhead".

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!