GOOD LIFE

Έρευνα αποκάλυψε κάτι ενδιαφέρον για όσους κάνουν σεξ φορώντας κάλτσες

Μπορεί η ιδέα του να φοράει κανείς κάλτσες την ώρα που κάνει σεξ να ακούγεται κάπως αντιαισθητική (ειδικά για τους άντρες), αλλά μια διαπίστωση που έκανε (μάλλον τυχαία) μια ομάδα ερευνητών μπορεί να σας πείσει να φοράτε κάλτσες όταν έχετε ερωτικές επαφές.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από ομάδα επιστημόνων στο πανεπιστήμιο του Γκρόνινγκεν στην Ολλανδία,και σκοπός της ήταν να διερευνηθεί ο τρόπος λειτουργίας του εγκεφάλου ανδρών και γυναικών, την ώρα που κάνουν σεξ, αλλά και την στιγμή που φτάνουν σε οργασμό. Η έρευνα προσπάθησε να εντοπίσει τις περιοχές εκείνες του εγκεφάλου που δραστηριοποιούνται περισσότερο την ώρα του οργασμού και κατά την έρευνα, οι ερευνητές διαπίστωσαν κάτι που δεν περίμεναν: Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες ήταν πιο εύκολο να φτάσουν σε οργασμό, όταν φορούσαν κάλτσες στα πόδια τους!

Και μάλιστα αυτό το πόρισμα προέκυψε τυχαία. Συγκεκριμένα κάποια στιγμή τα περισσότερα ζευγάρια που συμμετείχαν στην έρευνα και είχαν σεξουαλική επαφή στο ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο εργαστηρίου με τους ανάλογους αισθητήρες και όργανα μέτρησης της εγκεφαλικής τους δραστηριότητας, διαμαρτυρύθηκαν ότι κρύωναν τα πόδια τους.

Όπως διαβάζουμε στο iatropedia.gr, οι ερευνητές τους  έδωσαν τότε μερικά ζευγάρια καλτσών και στις επόμενες πράξεις συνουσίας που ακολούθησαν, παρατήρησαν ότι με τα πόδια τους πιο ζεστά, πλέον, οι συμμετέχοντες (άνδρες και γυναίκες) κατάφεραν να φτάσουν σε οργασμό σε ποσοστό 80% αντί για 50% που σημείωναν χωρίς να φορούν κάλτσες.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!